Q Quantinum Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #1 Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi Bully: Scholarship Edition 24TL'ye alınır mı? Veya indirme girerse ne zaman girer?
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi Bully: Scholarship Edition 24TL'ye alınır mı? Veya indirme girerse ne zaman girer?
walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 18 Nisan 2023 #2 Alınır, hatta ileride satıştan kalkacagını düşünüyorum.
Hetop Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 657 Çözümler 6 18 Nisan 2023 #3 24 Tl'ye alınır. Şahsen benim en sevdiğim RockStar oyunu.
Q Quantinum Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #4 walterpinkman dedi: Alınır, hatta ileride satıştan kalkacagını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hetop dedi: 24 Tl'ye alınır. Şahsen benim en sevdiğim RockStar oyunu. Genişletmek için tıkla... Yakın bir zamanda indirime girer mi sizce yoksa hemen şuan mı almalıyım?
walterpinkman dedi: Alınır, hatta ileride satıştan kalkacagını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hetop dedi: 24 Tl'ye alınır. Şahsen benim en sevdiğim RockStar oyunu. Genişletmek için tıkla... Yakın bir zamanda indirime girer mi sizce yoksa hemen şuan mı almalıyım?
walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 18 Nisan 2023 #5 Quantinum dedi: Yakın bir zamanda indirime girer mi sizce yoksa hemen şu an mı almalıyım? Genişletmek için tıkla... İndirimdeyken 8 TL'ye düşüyor, isterseniz indirimi bekleyebilirsiniz. Ancak benim önerim şu an satın alın.
Quantinum dedi: Yakın bir zamanda indirime girer mi sizce yoksa hemen şu an mı almalıyım? Genişletmek için tıkla... İndirimdeyken 8 TL'ye düşüyor, isterseniz indirimi bekleyebilirsiniz. Ancak benim önerim şu an satın alın.
Q Quantinum Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #6 walterpinkman dedi: İndirimdeyken 8 TL'ye düşüyor, isterseniz indirimi bekleyebilirsiniz. Ancak benim önerim şu an satın alın. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkür ederim.
walterpinkman dedi: İndirimdeyken 8 TL'ye düşüyor, isterseniz indirimi bekleyebilirsiniz. Ancak benim önerim şu an satın alın. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkür ederim.
tunahanio Femtopat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #7 gardaş torent link var mı atın size zahmet tunahanio dedi: gardaş torent link var mı atın size zahmet Genişletmek için tıkla... kimse yok mu
gardaş torent link var mı atın size zahmet tunahanio dedi: gardaş torent link var mı atın size zahmet Genişletmek için tıkla... kimse yok mu
Hetop Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 657 Çözümler 6 22 Mayıs 2024 #8 tunahanio dedi: gardaş torent link var mı atın size zahmet kimse yok mu Genişletmek için tıkla... Forum da korsana destek yasak olduğu için atmaz kimse.
tunahanio dedi: gardaş torent link var mı atın size zahmet kimse yok mu Genişletmek için tıkla... Forum da korsana destek yasak olduğu için atmaz kimse.
7 783713 Picopat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 182 22 Mayıs 2024 #9 Rockstar'ın en iyi oyunudur Bully. 24 lira nedir 2 simit parası. İndirim de beklenebilir ama.
Areus Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 246 Yer Edirne 22 Mayıs 2024 #10 783713 dedi: Rockstar'ın en iyi oyunudur bully. 24 lira nedir 2 simit parası. İndirim de beklenebilir ama. Genişletmek için tıkla... Artık 24 TL'ye bulursan bize de haber et.
783713 dedi: Rockstar'ın en iyi oyunudur bully. 24 lira nedir 2 simit parası. İndirim de beklenebilir ama. Genişletmek için tıkla... Artık 24 TL'ye bulursan bize de haber et.