Bully: Scholarship Edition alınır mı?

Capitalist Wefy

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 3050
i5-12450H
8 GB Ram
Oyun 25 lira şu an alabillirim. Fakat benim için önemli olan şeylerden birisi Türkçe yama. F. E. A. R. 1'deki sorunu yaşamak istemiyorum. Oyun için kolay bir şekilde bedava yama bulabillir miyim?

Oyun 25 lira şu an alabillirim. Fakat benim için önemli olan şeylerden birisi Türkçe yama. F. E. A. R. 1'deki sorunu yaşamak istemiyorum. Oyun için kolay bir şekilde bedava yama bulabillir miyim?

Bulabilecegini düşünüyorum az önceki link temiz değil atıyorum bir tane
Oyun hala taş gibi 25 lira sana göre uygun ise güzel bir liseli serserilik oyunu.

Bulabilecegini düşünüyorum az önceki link temiz değil atıyorum bir tane
Oyun hala taş gibi 25 lira sana göre uygun ise güzel bir liseli serserilik oyunu.
Sağol alıyorum. Yama atabilir misin?

Yama linki.

Sağolun hocam.

Ben Türkçe yama kurarak oynamıştım eski bir oyun olmasına rağmen bence hala güzel bir oyun çok ucuz tek haneli bir fiyata almıştım Steam'den ama bitirmedim oyunu %11'ine falan gelmiştim sanırım.

Her ne kadar çoğu insan bu oyunu sevsede ben nedense bir türlü sevemedim. Oyun 2006 çıkışlı olmasına rağmen bence grafikleri kötü. Hikaye olarak ise saçma, boşluklara sahip. Ayrıca onlarca hata, 30 FPS problemi falan derken ben iade etmiştim. Ama seveni de var.

Not: Grafiklerinin kötü olduğunu o sene içerisinde veya ondan daha önce çıkmış olan Half-Life 2, Doom 3 gibi oyunlara bakarak anlayabilirsiniz.

Grafik benim için çok önemli değil. Hikaye sarsa yeter ki zaten 25 lira en kötü iade ederim. Sağolun yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…