Mutlu Arıcık Hectopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Arcadia Bay 2 Eylül 2018 #1 Bully: Scholarship Edition Steam'de indirime girmiş, şu an 8,40 TL. Uzun zamandır oynamak istiyordum sizce alayım mı? Korsan mı indiriyim? Not: Hızlı cevap verin lütfen 1 gün sonra indirim bitiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2018
Bully: Scholarship Edition Steam'de indirime girmiş, şu an 8,40 TL. Uzun zamandır oynamak istiyordum sizce alayım mı? Korsan mı indiriyim? Not: Hızlı cevap verin lütfen 1 gün sonra indirim bitiyor.
Çözüm Sertaç Ƨarı 2 Eylül 2018 Mutlu Arıcık dedi: Teşekkürler hepinize. Bu arada oyunu aldım. Steam Hesabımı ekleyebilirsiniz: Steam Community :: AVCIEki Görüntüle 327865 Genişletmek için tıkla... Doğru karar vermişsiniz, hayırlı olsun.
Mutlu Arıcık dedi: Teşekkürler hepinize. Bu arada oyunu aldım. Steam Hesabımı ekleyebilirsiniz: Steam Community :: AVCIEki Görüntüle 327865 Genişletmek için tıkla... Doğru karar vermişsiniz, hayırlı olsun.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.629 Makaleler 21 Çözümler 97 2 Eylül 2018 #11 Bedava olmuş resmen tabii ki korsan alma. Gerçi 12 yıllık bir oyuna göre fiyat normal.