Bully Scholarship Edition hatalı bir oyun mu?

İşletim sistemi
Windows 8.1

Sound Track

Centipat
Yer
Almanya Hamm
Steamdan bully scholarship Edition almayı düşünüyorum ama steamdaki incelemelerde "oyun sürekli çöküyor" ve "pc sistemi iyi olmasına rağmen kasıyor" diye inceleme yapanlar var. Sizce bully scholarship Edition hatalı bir oyun mu? Oyun herkeste çöken bir oyun mu? Son olarak oyuna GTA San Andreas'teki gibi mod yükleyebilir miyim? Benim PC işletim sistemi: Win 8.1.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden bu kadar sert konuştuğunuzu anlayamadım? gayet düzgünce belirtmiş fikrini arkadaş, siz neden böyle bir üslup ile yazdınız merak ettim. Ayrıca doğru da söylemiş, 12-13 yıllık oyuna optimize bekliyorsanız size kolay gelsin.

Çünkü bu oyuna para veriyoruz. Para verdiğimiz bir ürünün düzgün çalışması gerekir. Eski olması bir mazeret olamaz.

Düzgün çalışması gerekir? Aynı olay GTA IV'de geçerli...

Aynen aynen.
İkisi de Rockstar oyunu ve ikisine de şu haliyle para verilmemesi gerekir bence. Hadi GTA IV biraz olsun düzelttiler ona bir şey demiyorum. Ancak diğer eski oyunlara güncelleme yapılmalı.

İkisi de Rockstar oyunu ve ikisine de şu haliyle para verilmemesi gerekir bence. Hadi GTA IV biraz olsun düzelttiler ona bir şey demiyorum. Ancak diğer eski oyunlara güncelleme yapılmalı.
Demek ki oyun fazla tutmamış.

Firma eski oyunlarla uğraşmıyor, belli zaten.

Yapacak bir şey yok, güncelleme için fazla umut beklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…