M Muratsjk Zeptopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #1 Oyunun başındaki kıza yardım etme görevinde hata vermeden oyundan atıyor. Bundan önce de atmıştı. Oyun orijinal. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2022
Oyunun başındaki kıza yardım etme görevinde hata vermeden oyundan atıyor. Bundan önce de atmıştı. Oyun orijinal.
Ardacyt Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 355 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #2 dinput8.dll indir oyun klasörüne at ve yöneticiver oyuna. Artı 0 Eksi
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #3 Ardacyt dedi: dinput8.dll indir oyun klasörüne at ve yöneticiver oyuna. Genişletmek için tıkla... Hocam tarihe bakmadığınızı varsayıyorum. Arkadaş sorunu çoktan çözmüştür bile. Artı 0 Eksi
Ardacyt dedi: dinput8.dll indir oyun klasörüne at ve yöneticiver oyuna. Genişletmek için tıkla... Hocam tarihe bakmadığınızı varsayıyorum. Arkadaş sorunu çoktan çözmüştür bile.