Çözüldü Bully: Scholarship Edition oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efe_1290

Femtopat
Daha fazla  
Bugün Bully indireyim dedim indirdim, oyunu açıyorum müdürün odasına git dediği ilk baştaki yerde oyundan atıyor ve masaüstüne shaders adlı dosya geliyor. Sadece Türkçe yama kurdum ama oyunun sürümüyle uyumlu değil ondan da olabilir bunun dışında ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, bully konsol kaynaklı bir oyun olduğu için bilgisayarlar da hem çok kötü performans veriyor. Hem de sürekli oyundan atıyor. Bu normal çözümü var. Bully Silent Patch bu dosyayı indirdikten sonra içindeki dosyaları oyunun kurulu olduğu yere atıp oyunu başlatın. Orada bir de silentpatchbully. İni diye bir dosya var. Onun içinde FPS limit yazan yeri 60 yaparsanız. Oyunuda 60 FPS oynarsınız :).
Merhaba, bully konsol kaynaklı bir oyun olduğu için bilgisayarlar da hem çok kötü performans veriyor. Hem de sürekli oyundan atıyor. Bu normal çözümü var. Bully Silent Patch bu dosyayı indirdikten sonra içindeki dosyaları oyunun kurulu olduğu yere atıp oyunu başlatın. Orada bir de silentpatchbully. İni diye bir dosya var. Onun içinde FPS limit yazan yeri 60 yaparsanız. Oyunuda 60 FPS oynarsınız :).

Çözüm
Merhaba, bully konsol kaynaklı bir oyun olduğu için bilgisayarlar da hem çok kötü performans veriyor. Hem de sürekli oyundan atıyor. Bu normal çözümü var. Bully silent patch bu dosyayı indirdikten sonra içindeki dosyaları oyunun kurulu olduğu yere atıp oyunu başlatın. Orada bir de silentpatchbully. İni diye bir dosya var. Onun içinde FPS limit yazan yeri 60 yaparsanız. Oyunuda 60 FPS oynarsınız :).

Çok teşekkürler kankam işe yaradı biraz geç gördüm ama olsun :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı