Bully: Scholarship Edition Türkçe yama

qqcharles

Hectopat
Daha fazla  
Bully: Scholarship Edition Türkçe yama var mıdır?

İndirme linkinin yanına koyulan VirusTotal linkine tıkladığım zaman trojan yazdığını fark ettim, sıkıntı çıkarır mı bu?

Sanmam yama hala duruyor Malwarebytes taraması falan da yaptım bir sıkıntı gözükmüyor yine de araştırmakta fayda var.

Sanmam yama hala duruyor Malwarebytes taraması falan da yaptım bir sıkıntı gözükmüyor yine de araştırmakta fayda var.
Cevap için teşekkürler hocam. Ben başka bir forum sitesinden daha güncel bir yama bulup indirdim.

Reis indirdiğin siteyi bana da söyler misin virüs olmayan bende oynayacağım ama trojan var deyip duruyolar.

Reis indirdiğin siteyi bana da söyler misin virüs olmayan bende oynayacağım ama trojan var deyip duruyolar.

Türkçe-yama sitesindeki tüm yamalardaki dosyada trojan var gösteriyor VirusTotal ben dahil birçok kişi kullanmıştır bu sitedeki yamaları sıkıntı yaşmadım yaşayanı görmedim. Ki dosya virüs olsaydı silmesi çok zor olurdu oyunu bitirdikten sonra kolayca siliniyor güvenemiyorsan sildikten sonra Malwarebytes taraması yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…