Bully vs GTA 4

Hocam oyundan atmaması için ayar yaptıysanız atar mısınız GTA'yı sonra da alabilme ihtimalim var.

İki tane taş gibi Rockstar oyunu. İkisi de başyapıt benim gözümde. Ancak GTA 4 ve DLC'leri daha uzun sürdüğü için GTA 4 derim.

Hocam oyundan atmaması için ayar yaptıysanız atar mısınız GTA'yı sonra da alabilme ihtimalim var.
Tabii hocam buyrun. Ben bu eklentilerden sadece bir kaç dosya atmıştım ve sıkıntı yaşamadım. Açıklama da yazıyor zaten ne işe yaradığı kendiniz ayarlarsınız.

Bully Scholarship Definitive Edition (MOD PACK) Bully: Scholarship Edition Nexus'ta - Modlar ve topluluk Bully Scholarship Definitive Edition (MOD PACK)

Hocam şuan bakamıyorum ancak herhangi bir virüs veya trojan gibi riski var mı ona göre bilgisayarda deneyeceğim.

Hocam şuan bakamıyorum ancak herhangi bir virüs veya trojan gibi riski var mı ona göre bilgisayarda deneyeceğim.
Valla hocam bana da buradan tavsiye etmişlerdi. Bildiğim kadarıyla popüler bir GTA mod sitesi. Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…