Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 23 Mayıs 2021 #1 Bugün açılan imkansız konuyu görünce üzüldüm. Bu bir bulmaca oyunu çizgiye dayalı. Bol şans. Kural listesi: Ekleme yasak. Çapraz gitmek yasak. Bütün alanı doldurmak zorundasınız. Geri dönemezsiniz. Aynı yerden tekrar geçemezsiniz. Tekrar çizilen yeri çizemezsiniz. Oktan başlayın. Ben çözümünü buldum bu arada farklı çözümleri var. Yani, ilk siz bulmuş olabilirsiniz veya üyeler ama unutmayın bunu hazırlarken denedim farklı yolları var! Bol şans! Devamını gelmesini ister misin? Dosya Ekleri Bulmaca.png 488,9 KB · Görüntüleme: 86
Bugün açılan imkansız konuyu görünce üzüldüm. Bu bir bulmaca oyunu çizgiye dayalı. Bol şans. Kural listesi: Ekleme yasak. Çapraz gitmek yasak. Bütün alanı doldurmak zorundasınız. Geri dönemezsiniz. Aynı yerden tekrar geçemezsiniz. Tekrar çizilen yeri çizemezsiniz. Oktan başlayın. Ben çözümünü buldum bu arada farklı çözümleri var. Yani, ilk siz bulmuş olabilirsiniz veya üyeler ama unutmayın bunu hazırlarken denedim farklı yolları var! Bol şans! Devamını gelmesini ister misin?
Kerem.Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 1.436 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #2
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 23 Mayıs 2021 #3 @phanmetal çöz bakalım. Kerem.Arslan dedi: Eki Görüntüle 1036374 Genişletmek için tıkla... Tebrikler . Farklı çözüm şekilleri var. Dene istersen.
@phanmetal çöz bakalım. Kerem.Arslan dedi: Eki Görüntüle 1036374 Genişletmek için tıkla... Tebrikler . Farklı çözüm şekilleri var. Dene istersen.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 23 Mayıs 2021 #4 Amaç oktan başlayıp, kırmızı noktaya gitmek mi? E bu çok basit .
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Mayıs 2021 #5 Hocam: Doğru anlamış mıyım? Biraz kolay geldi de.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #6 Kerem.Arslan dedi: Eki Görüntüle 1036374 Genişletmek için tıkla... Aynen böyle buldum hocam. @Şükrü Ali Ögel hocam biraz kolay olmuş sanki.
Kerem.Arslan dedi: Eki Görüntüle 1036374 Genişletmek için tıkla... Aynen böyle buldum hocam. @Şükrü Ali Ögel hocam biraz kolay olmuş sanki.
phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 23 Mayıs 2021 #7 Şükrü Ali Ögel dedi: @phanmetal çöz bakalım. Tebrikler . Farklı çözüm şekilleri var. Dene istersen. Genişletmek için tıkla... Ama bu çözülmüş ve bir sırrı kalmadı ki .
Şükrü Ali Ögel dedi: @phanmetal çöz bakalım. Tebrikler . Farklı çözüm şekilleri var. Dene istersen. Genişletmek için tıkla... Ama bu çözülmüş ve bir sırrı kalmadı ki .
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 23 Mayıs 2021 #8 körbiginar dedi: Hocam: Eki Görüntüle 1036377 Doğru anlamış mıyım? Biraz kolay geldi de. Genişletmek için tıkla... Evet, farklı yolları var. Farklı bir şekilde çözeni tebrik edeceğim. Herkes aynısı atmaya başladı.
körbiginar dedi: Hocam: Eki Görüntüle 1036377 Doğru anlamış mıyım? Biraz kolay geldi de. Genişletmek için tıkla... Evet, farklı yolları var. Farklı bir şekilde çözeni tebrik edeceğim. Herkes aynısı atmaya başladı.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 23 Mayıs 2021 #9 Sürprizbozan Kolaydı.
Kerem.Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 1.436 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #10 Şükrü Ali Ögel dedi: @phanmetal çöz bakalım. Tebrikler . Farklı çözüm şekilleri var. Dene istersen. Genişletmek için tıkla... Tamam. 2. olarak bu geldi benim aklıma: Sürprizbozan: Bir dakika... Bir dakika dostum! Sence de bu biraz fazla ŞÜP değil mi? AMOGUS
Şükrü Ali Ögel dedi: @phanmetal çöz bakalım. Tebrikler . Farklı çözüm şekilleri var. Dene istersen. Genişletmek için tıkla... Tamam. 2. olarak bu geldi benim aklıma: Sürprizbozan: Bir dakika... Bir dakika dostum! Sence de bu biraz fazla ŞÜP değil mi? AMOGUS