RalfKing Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar Netflix kendi sitesinde bulunan bugları geri bildirim yapan kullanıcılarına bir ücret öder mi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2017
Arkadaşlar Netflix kendi sitesinde bulunan bugları geri bildirim yapan kullanıcılarına bir ücret öder mi sizce?
R reddragon Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 266 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2017 #2 RalfKing dedi: Arkadaşlar Netflix kendi sitesinde bulunan bugları geri bildirim yapan kullanıcılarına bir ücret öder mi sizce? Genişletmek için tıkla... Şansını bir dene istersen. Denemekten bir zarar olmaz. Ayriyeten daha önce TV programında duymuştum bazı siteler böyle hataları bildirene bir miktar ödeme yapılıyormuş.
RalfKing dedi: Arkadaşlar Netflix kendi sitesinde bulunan bugları geri bildirim yapan kullanıcılarına bir ücret öder mi sizce? Genişletmek için tıkla... Şansını bir dene istersen. Denemekten bir zarar olmaz. Ayriyeten daha önce TV programında duymuştum bazı siteler böyle hataları bildirene bir miktar ödeme yapılıyormuş.
RalfKing Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2017 #3 Nereye atmam gerekiyo acaba.
R reddragon Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 266 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2017 #4 RalfKing dedi: Nereye atmam gerekiyo acaba. Genişletmek için tıkla... Netflix Yardım Merkezi buradan arayın ya da canlı destekle görüşün.
RalfKing dedi: Nereye atmam gerekiyo acaba. Genişletmek için tıkla... Netflix Yardım Merkezi buradan arayın ya da canlı destekle görüşün.