efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.563 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #11 Neden günah olsun düşürmeseymiş. Kullan geç bedava kulaklık
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 274 11 Nisan 2025 #12 Kullanın gitsin. Bende dolapta bulduğum önlüğün sahibi çıkmayınca çökmüştüm yakın zamanda. Günahsa beraber yanacağız artık Allah affetsin.
Kullanın gitsin. Bende dolapta bulduğum önlüğün sahibi çıkmayınca çökmüştüm yakın zamanda. Günahsa beraber yanacağız artık Allah affetsin.
Oxerton Femtopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #13 333365 dedi: Fazla kafaya taktığını düşünmüyor musun? Kullan, geç işte. Genişletmek için tıkla... Haklısın, maalesef kafaya takma gibi bir huyum var. Telefona bağlarken Gmail'e falan bağladı galiba bir sorun olur mu? Görebilir mi bir yerden? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2025
333365 dedi: Fazla kafaya taktığını düşünmüyor musun? Kullan, geç işte. Genişletmek için tıkla... Haklısın, maalesef kafaya takma gibi bir huyum var. Telefona bağlarken Gmail'e falan bağladı galiba bir sorun olur mu? Görebilir mi bir yerden?
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 274 11 Nisan 2025 #14 @Oxerton İki günlük dünya neden takıyorsunuz kafaya, sahibi de çıkmamış boş verin kullanın gitsin, zaman sonra sahibi çıkarsa da verirsiniz zaten. Oxerton dedi: Telefona bağlarken Gmail'e falan bağladı galiba bir sorun olur mu? Görebilir mi bir yerden? Genişletmek için tıkla... Benim Q30 neredeyse her gün bağlanıyor, görebileceğini sanmıyorum resetlediyseniz. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2025
@Oxerton İki günlük dünya neden takıyorsunuz kafaya, sahibi de çıkmamış boş verin kullanın gitsin, zaman sonra sahibi çıkarsa da verirsiniz zaten. Oxerton dedi: Telefona bağlarken Gmail'e falan bağladı galiba bir sorun olur mu? Görebilir mi bir yerden? Genişletmek için tıkla... Benim Q30 neredeyse her gün bağlanıyor, görebileceğini sanmıyorum resetlediyseniz.
Oxerton Femtopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #15 Sakuya Izayoi dedi: @Oxerton iki günlük dünya neden takıyorsunuz kafaya, sahibi de çıkmamış boş verin kullanın gitsin, zaman sonra sahibi çıkarsa da verirsiniz zaten. Genişletmek için tıkla... Haklısın maalesef bunun için destek bile almayı düşünmüştüm en ufak bir şeyi bile kafaya takıyorum dini olarak tabiri vesvese olan bir hastalığım var galiba tıpda da OKB diye geçiyor.
Sakuya Izayoi dedi: @Oxerton iki günlük dünya neden takıyorsunuz kafaya, sahibi de çıkmamış boş verin kullanın gitsin, zaman sonra sahibi çıkarsa da verirsiniz zaten. Genişletmek için tıkla... Haklısın maalesef bunun için destek bile almayı düşünmüştüm en ufak bir şeyi bile kafaya takıyorum dini olarak tabiri vesvese olan bir hastalığım var galiba tıpda da OKB diye geçiyor.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 274 11 Nisan 2025 #16 İbadetlerinizi yapıyorsanız pek üstüne gitmeyin bence, benim bildiğim vesveseyi de şeytan veriyor.
Oxerton Femtopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #17 Sakuya Izayoi dedi: İbadetlerinizi yapıyorsanız pek üstüne gitmeyin bence, benim bildiğim vesveseyi de şeytan veriyor. Genişletmek için tıkla... haklısın, teşekkür ediyorum mesajlarınız için
Sakuya Izayoi dedi: İbadetlerinizi yapıyorsanız pek üstüne gitmeyin bence, benim bildiğim vesveseyi de şeytan veriyor. Genişletmek için tıkla... haklısın, teşekkür ediyorum mesajlarınız için