Bulunduğum bölgede en hızlı interneti veren operatörün hangisi olduğunu nasıl öğrenebilirim?

• Konuyu başlatan TLPA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 22.210
Makaleler
2
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Bunun için bildiğiniz, ölçüm yapabileceğim bir program veya yöntem falan var mı?

Vodafone kullanıyorum ancak bazen internet tam olarak kilitleniyor ve bütün zevkimi kaçırıyor, kullanasım gelmiyor. Türk Telekom bildiğiniz üzere her yerde olduğu gibi kendi haline takılıyor, isterse aynı paraya 100 GB versin yine geçmem. Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum ancak paketleri Vodafone'a göre neredeyse iki katı. Her şeye rağmen beni tatmin edecekse Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum ancak Vodafone gibi burada yavaş ve donan internetle karşılaşacaksam boşuna iki kat para ödemek istemiyorum.
-
iPhone kullanan 1-2 kişi Turkcell'in de burada yavaş olduğunu söyledi, bende Exynos işlemcili Samsung S20 Ultra var, bilindiği üzere Exynos işlemciler bütün bantları desteklemeyebiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çekim gücünde en iyisi Turkcell her yerde çekiyor. Ben şuan Turk Telekom kullanıyorum ama önceden Turkcell kullanıyordum benim oturduğum ilde, köyde, dağda taşta heryerde 4.5G çekiyordu şuan Turk Telekom H+ full çekiyor köyde dağda vb.

Turk Telekom tam bir F/P mobil de bir de BIMCELL'de. Turk Telekom 150 TL'ye 3 aylık paket alıyorum 3000 DK, 20 GB, 250 SMS 3 ay boyunca başka bir şey düşünmüyorum .

Gerisi yalan.

Son düzenleme:
İfadeler: T21
Telefonda bir uygulama vardı,baz istasyonlarının sinyal seviyelerini gösteriyordu ama hangi operatör olduğu bilinmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…