JhonBarbaris Yoctopat Katılım 2 Eylül 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Etrafındaki yurtlara başvuru yapma şansım yok mudur?
Arkadaşlar merhaba, böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Etrafındaki yurtlara başvuru yapma şansım yok mudur?
1Ryomen Sukuna Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 908 Çözümler 4 Yer Ülke'nin En Batısı 2 Eylül 2025 #2 Başvuru şansın olsa bile kabul edilme şansın düşük. Hangi il?
JhonBarbaris Yoctopat Katılım 2 Eylül 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #3 1Ryomen Sukuna dedi: Başvuru şansın olsa bile kabul edilme şansın düşük. Hangi il? Genişletmek için tıkla... konya ama başvuramıyorum reis zaten başvuru yapamaz mıyım onu sordum
1Ryomen Sukuna dedi: Başvuru şansın olsa bile kabul edilme şansın düşük. Hangi il? Genişletmek için tıkla... konya ama başvuramıyorum reis zaten başvuru yapamaz mıyım onu sordum
1Ryomen Sukuna Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 908 Çözümler 4 Yer Ülke'nin En Batısı 3 Eylül 2025 #4 Bilmiyorum hocam o kadarını. Konuyu öne çıkartın bilgili arkadaşlar yorum yazacaktır.