Buluşma teklifi nasıl yapılır?

Hamsi ismaH

Hectopat
Ben gençlik merkezinin resim kursuna kafa dağıtmak amacıyla gittim, orada bir kız gördüm ve bayağı hoşuma gitti. Ondan sonra kursa hiç gelmedi, pek sohbet edemedik. Sadece yetenek sınavına gideceği gün yine gördüm onu, başarılar falan diledim. Instagram'dan dün takip isteği attım bugün ise yazdım. Kursa bir daha gelmeyeceğini söyledi. Ben de buluşma teklifi yapmak istiyorum. Ancak nasıl söyleyeceğim ve kabul ederse ne yapacağız, daha önce hiçbir kızla buluşmadım. (zaten üniversiteye gidecek o yüzden kızı çok kafaya takmadım ama deneyim etmek istiyorum hemen Next demeyin)

Bence buluşacağınız güne göre mesela yarın öbür gün, kafeye ya da parka gidelim mi diyebilirsin.

"Müsait olduğun bir zamanda buluşalım mı? Oturup sohbet ederiz. Çekirdek kola yaparız." tarzı bir şey yazabilirsin dostum. Kaba da durmuyor. Gayet nazikçe.

"Müsait olduğun bir zamanda buluşalım mı? Oturup sohbet ederiz. Çekirdek kola yaparız." tarzı bir şey yazabilirsin dostum. Kaba da durmuyor. Gayet nazikçe.

Bu güzelmiş, başka öneriniz var mı hocam? Kafamda birleştirip ona göre bir şey yazacağım. Mesela müsait olduğun zaman demek istemiyorum buluşmayı ben belirlemek istiyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…