Buluşma teklifi nasıl yapılır?

Yarın müsait olduğun bir zamanda buluşalım mı peki? Oturup sohbet ederiz, çekirdek kola falan yaparız. Bunu yazacağım yazmadan önce son öneri ve düzeltmelere açığım.

Yarın müsait olduğun bir zamanda buluşalım mı peki? Oturup sohbet ederiz, çekirdek kola falan yaparız. Bunu yazacağım yazmadan önce son öneri ve düzeltmelere açığım.
Bunu sevdiğim bir abime anlattım "çekirdek kola mı? Yarın halısaha maçı var, kaleci eksik gelir misin de daha iyi" dedi .

@487013 @Tessecraft474

Durum değerlendirme: Kıza yazdım, dışarı çıkacağımı zannetmiyorum dedi .

@487013 @Tessecraft474

Son düzenleme:
Olsun hocam, yine de içinizde kalmamış oldu.

Evet kesinlikle haklısın. Bu arada reddedilmiş gibi hissetmiyorum. Gercekten dışarı çıkmayabilir. Arkadaşı kursa gelecek misin demiş ona da hayır demiş (Açık açık istemiyorum deseydi de pek umrumda olmazdı ama sadece reddedilmemiş olma ihtimalim var demek istedim)

Yaaaani, ne kadar öyle denir pek emin değilim.

Samimi olduğum bir kız var ona anlattım. Ben çağırırım onu dedi. Başta çağırma dedim. Sonra "ne konuşmak istiyorsan konuş, çok takmıyorum aslında. Hatta istiyorsan ona 'söyleyebilirsin'de " dedim. Akışına bıraktım. Merak ediyorsanız durum değerlendirme yapabilirim.

Güzel olur .

Boş verin hocam. En azından kendinizi yiyip bitirmezsiniz çağırsam mı çağırmasam mı yazsam mı yazmasam mı diye. Ben de unutamadığım eski sevgilime yazmıştım. İstemiyorum yazmıştı. Yaralasa da en azından bir daha yazmayacağımı anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…