R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #1 Ya bir düzgün yer bulamadım. Ümraniye dışında ama caddebostan gibi uzak olmayan, güzel bir restorant arıyorum kaç saattir bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Ya bir düzgün yer bulamadım. Ümraniye dışında ama caddebostan gibi uzak olmayan, güzel bir restorant arıyorum kaç saattir bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #3 Reis paran varsa bindir kızı Marmaray'a, in Sirkeci'de. Galata Kulesi'nin yanında güzel restaurantlar var.
Reis paran varsa bindir kızı Marmaray'a, in Sirkeci'de. Galata Kulesi'nin yanında güzel restaurantlar var.
4 494528 Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 832 29 Mart 2023 #4 Restorana götürmek uzun ilişki kurmuş artık evliliğe doğru adım atan çiftlerin işi, kahve ısmarlamak yeterlidir.
Restorana götürmek uzun ilişki kurmuş artık evliliğe doğru adım atan çiftlerin işi, kahve ısmarlamak yeterlidir.