Buluşmada kız nasıl etkilenir?

485936

Hectopat
Tanıştığım bir kız var. Cumartesi günü ve ondan sonraki 1-2 gün daha buluşacağız. Ama nasıl etkilerim, benden nasıl etkilenir diye düşünüyorum. Nasıl etkileyebilirim sizce taktik verecek olan var mı? Şöyle bir şey düşündüm. Boks makinesine vuruşlar yaparsak göz kırpıp sağlam bir vuruş yapmayı planlıyorum.

Son düzenleme:
Mesela konuşması için ona fırsat verin. Az şey anlatarak çok şey anlatmasını bekleyin. Örneğin kesin cevaplar vermeden, onun da konuşması için fırsat verin diyebilirim. Yerinde ve az konuşun. Biraz gizemli olmak her zaman için iyidir Bu arada son cümlede yazdığınız taktik de işe yaramaz. Kızın direkt diyeceği muhtemelen keko olur.

Gözler hocam gözler, yalan söylemezler. Monk mode girecektiniz ne oldu hocam? Yeni sevgili işleri vs. O son dediğiniz şey bence çok etkilemez gibi bilmiyorum kızın yaşını ama genelde filmlerde oluyor öyle şeyler.

O olayı boş verin hocam o konu daha açılırsa kafamı kütüğe sokmayı planlıyorum. Yani tüm her şeyi boş verip kendime odaklanmam biraz zor bir süreç olacaktı. O yüzden yavaş yavaş yapacağım.
Hocam zaten öyle oluyor. O daha baskın oluyor yani konuşma amacından. Ben 2-3 konu atıyorum o konuşuyor konuşuyor ben az konuşuyorum o fazla konuşuyor öyle öyle gidiyor. Kekoluk bir tipim de yok da bilemedim.
Nasıl etkileyebilirim kafa yapısına girmeyip kendin zevk alarak.
Hocam zaten akışına bırakıyorum ben gidip önceden planlamıyorum. İlk ne yapacağımız konuşuyoruz sonra tamam deyip ne olursa artık. Ani gerçekleşiyor yani. Zevk alıyorum bundan da. Ama yani bilemiyorum minik bir şey yapmak istiyorum.

Keko tipiniz var demedim. Sadece güç gösterisi yapmaya çalışmak, kızlar tarafından "kekoluk" olarak algılanır ve genelde hoşlarına gitmez.

Keko tipiniz var demedim. Sadece güç gösterisi yapmaya çalışmak, kızlar tarafından "kekoluk" olarak algılanır ve genelde hoşlarına gitmez.
Ha. Anladım. Yani ne bileyim bence güzel olurdu da siz öyle diyorsanız öyledir. Etkilenebilirdi belki de. Yine de düşüneceğim.

Bence bana göre de kekoluk. Kızı davranışlarınız ve sözleriniz ile etkilemek varken neden güç gösterisiyle etkilemeye çalışacaksınız ki?

Katılıyorum. Ayrıca genelde öyle şeyler filmlerde oluyor, güç gösterisi falan. Genelde akışına bırakmak daha güzel ve doğal oluyor. Ama gözler dediğim gibi. Kızın gözlerinin içine baktığınızda ve öyle konuştuğunuzda sizinle ilgilendiğinizi anlar ama tam olarak böyle etkileyebilir misiniz bilemiyorum.

Bence bana göre de kekoluk. Kızı davranışlarınız ve sözleriniz ile etkilemek varken neden güç gösterisiyle etkilemeye çalışacaksınız ki?
Kıza karşı davranışlarımın hoş ve iyi konu açabilen konuyu atlatıp yürütebilen biri olduğumu düşünüyorum. Böyle zaten kızı etkilediğimi düşünüyorum ama farklı bir şeyler istiyorum be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…