The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.474 Makaleler 49 Çözümler 12 Pazar 18:57 #1 AWS, Azure ve Google Cloud bulut bilişim platformlarının alanı sınırsız değildir diye düşünüyorum. Elbette çok yük kaldırır ama her şeyin bir sınırı var. Bunu EB(Eksabayt), YB(Yottabyte) gibi veri çıkacağını düşünüyorum. Ama nereye kadar?
AWS, Azure ve Google Cloud bulut bilişim platformlarının alanı sınırsız değildir diye düşünüyorum. Elbette çok yük kaldırır ama her şeyin bir sınırı var. Bunu EB(Eksabayt), YB(Yottabyte) gibi veri çıkacağını düşünüyorum. Ama nereye kadar?
Tunahan Arık Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 4 Pazar 19:06 #2 Google için 27 milyar GB yazıyor.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.474 Makaleler 49 Çözümler 12 Pazar 19:07 #3 Tunahan Arık dedi: Google için 27 milyar GB yazıyor. Genişletmek için tıkla... Nereden baktın? Bana düşük gibi geldi.
Tunahan Arık dedi: Google için 27 milyar GB yazıyor. Genişletmek için tıkla... Nereden baktın? Bana düşük gibi geldi.
Tunahan Arık Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 4 Pazar 19:09 #4 The Tribal Chief dedi: Nereden baktın? Bana düşük gibi geldi. Genişletmek için tıkla... How Much Data Is Stored in Google Cloud? Google Cloud stores an astonishing amount of data. Explore how it powers the digital world in this detailed guide to the Google Cloud. www.cbtnuggets.com Gerçi bu şu an kullanımda olan sanırım yanlış bakmışım.
The Tribal Chief dedi: Nereden baktın? Bana düşük gibi geldi. Genişletmek için tıkla... How Much Data Is Stored in Google Cloud? Google Cloud stores an astonishing amount of data. Explore how it powers the digital world in this detailed guide to the Google Cloud. www.cbtnuggets.com Gerçi bu şu an kullanımda olan sanırım yanlış bakmışım.