Epic Games Bulut çakışması yüzünden save gitti

sarpfd

Centipat
Daha fazla  
Dying Light 2'de en son 12 saatlik bir saveim vardı ama bugün oyunu açarken bu ekran önüme geldi ben de soldakini seçtim sonra oyuna girdim bir baktım 12 saatlik save gitmiş onun yerine 3 saatlik bir save gelmiş. Bir şekilde o savei getirmenin yolu var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim çünkü oyunda bayağı ilerlemiştim :(

Dosya Ekleri

• c839a46f-eeae-4de4-abfb-274cf54a20a7.jpg
    c839a46f-eeae-4de4-abfb-274cf54a20a7.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 140
Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games neden kullanılmamalı adlı çalışma. Benim de başıma gelmişti. Hatta neredeyse her seferinde ne zaman Snowrunner oynasam bu seçenek çıkıyordu. Onlarca saatlik emeğim çöp olmuştu. Ama oyunun save klasöründe eski save dosyalarının yedeği duruyordu. Bir şekilde o dosyaları tekrar buluta senkronize etmeyi başarmıştım. Sen de bir bak klasörü incele.

Artı -1 Eksi
Epic Games neden kullanılmamalı adlı çalışma. Benim de başıma gelmişti. Hatta neredeyse her seferinde ne zaman Snowrunner oynasam bu seçenek çıkıyordu. Onlarca saatlik emeğim çöp olmuştu. Ama oyunun save klasöründe eski save dosyalarının yedeği duruyordu. Bir şekilde o dosyaları tekrar buluta senkronize etmeyi başarmıştım. Sen de bir bak klasörü incele.
Hocam o save dosyalarını tam olarak nerede bulmuştunuz benide aydınlatsanız çünkü ben aradım bulamadım benim için çok önemkli yaa o kadar loot yapmıştım :(

Hocam o save dosyalarını tam olarak nerede bulmuştunuz benide aydınlatsanız çünkü ben aradım bulamadım benim için çok önemkli yaa o kadar loot yapmıştım :(
Oyuna göre değişiyor. Genelde Belgeler ana dizinde oluyor. Orada değilse Belgeler içindeki MyGames klasöründe olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı