- Makaleler
- 49
Siz hangisini tercih ediyorsunuz? Tercih etme sebebiniz nedir?
Küresel şirket sonuçta. Kimisi güvenli değil diyor. Biraz çelişki oluyor ancak ben güveniyorum. Hacklenme olayı bayağı düşük veri merkezin.Kısa süreli elimde tutmam gereken dosyaları harici bir SATA SSD'de depoluyorum ancak asla kaybetmemem gereken dosyaları 100 GB'lik Google Drive depolamamda saklıyorum. Elimdeki cihazın bozulup bozulmayacağına garanti vermek yerine bulut depolamayı daha garanti yöntem olarak görüyorum.
Bence değil. Durduk yere gidiyor veriler. 10 yıl dayanan diyenler var, veya 6 ay sonunda bozulan diyenler var.Güvenlik olarak fiziki her türlü daha iyi ama dosyalar büyük ise diskin sağlığı da önemli bir etmen.
Google pek sevmem ancak bulut depolama konusunda sorunsuz deneyim yaşayacağımı düşündüğüm başka bir şirket bulunmuyor.Küresel şirket sonuçta. Kimisi güvenli değil diyor. Biraz çelişki oluyor ancak ben güveniyorum. Hacklenme olayı bayağı düşük veri merkezin.
Google pek sevmem ancak bulut depolama konusunda sorunsuz deneyim yaşayacağımı düşündüğüm başka bir şirket bulunmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.