Emirhag Femtopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #1 Bulut madencilik cihaza zarar verir mi? Bir de bir uygulama ile telefondan madencilik yapılabiliyormuş, telefona zarar vermiyor diyorlar ama pek emin olamadım. Bilen var mı? Uygulama adı. Stormgain.
Bulut madencilik cihaza zarar verir mi? Bir de bir uygulama ile telefondan madencilik yapılabiliyormuş, telefona zarar vermiyor diyorlar ama pek emin olamadım. Bilen var mı? Uygulama adı. Stormgain.
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #2 Bulut madencilik cihaza zarar vermez, telefondan mining karlı olmaz.
Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #3 Hayır vermez ama boş iş yazık olur boş ver bulut yapılmaz.
tonnnn Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 211 Çözümler 1 10 Ocak 2022 #4 Emirhag dedi: Bulut madencilik cihaza zarar verir mi? Bir de bir uygulama ile telefondan madencilik yapılabiliyormuş, telefona zarar vermiyor diyorlar ama pek emin olamadım. Bilen var mı? Uygulama adı. Stormgain. Genişletmek için tıkla... Zamanını çalıyor o uygulama yapma. 10 usdt olunca para çekebiliyorsun ama sana BTC cinsinden veriyor, çekemiyorsun zamanına yazık.
Emirhag dedi: Bulut madencilik cihaza zarar verir mi? Bir de bir uygulama ile telefondan madencilik yapılabiliyormuş, telefona zarar vermiyor diyorlar ama pek emin olamadım. Bilen var mı? Uygulama adı. Stormgain. Genişletmek için tıkla... Zamanını çalıyor o uygulama yapma. 10 usdt olunca para çekebiliyorsun ama sana BTC cinsinden veriyor, çekemiyorsun zamanına yazık.