Bulut sistemi ile İki diske aynı anda kayıt yapmak

G_JCaesar

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Günaydın sayın Technopat'lar,

Sorum şöyle şimdi ben serbest muhasebeci Mali müşavir olarak bir büro açtım yaklaşık 6 ay önce ve düzeni yavaş yavaş oturtmaya başladım ama benim dükkanım gerçekten düzenli toparlı olmak istiyorum özellikle de bilgisayar ve yedek konusunda. Şimdi birkaç sorum var:
1- Ben bulut sistemine geçmek istiyorum yedek derdinden kurtulmak için. Muhasebe programıma verileri işledikçe mesela belirli saatler verip o saatlerde yedek alacağım dosyaları buluta otomatik senkronize edebilir miyim acaba? Biraz araştırma yaptım ve bu sistem OneDrive'da bir tek sağlıklı çalışıyormuş galiba ben de siz değerli Technopat'lara sorup fikirlerinizi almak istedim. Böyle bir şey mümkün mü belirli saatler arasında benim seçtiğim dosyaları her gün düzenli olarak otomatik senkronize edebilir miyim acaba?
2- Diğer sorum da bayanlar bilgisayarım da SSD ve HDD olmak üzere iki disk bulunmak SSD diskin tamamını C olarak HDD diskinde tamamını da D olarak bölünmemiş şekilde kullanıyorum. Muhasebe programım Windows'un bulunduğu C diskine yazıyor verilerini yedekler vs. ben harici bir hard diske yedek derdinden kurtulmak için iki diske aynı anda yazdırabilir miyim hem C'ye hem D'ye yazacak şekilde acaba?
Şimdiden hepinize teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı