Bulut Sürücüsü Nedir?

Valar Morghulis

Hectopat
Daha fazla  
İlk defa Mega.nz de dizimin tüm bölümlerini bulut sürücümde toplayıp indirmeye başladım ancak diğer download sitelerine göre gerçekten çok hızlı. Ayrıca sitenin içinde indiriyor, indirmesi dolduktan sonra tek tıkla anında pc ye iniyor. İnternetten bulut sürücüsünü araştırdım ancak bir şey bulamadım. Beni bulut sürücüsü hakkında bilgilendirir misiniz ? ( Artı ve eksi yönleri var mı vb. gibi)

Son düzenleme:
Bulut teknolojisi, birçok aygıtı senkronize şekilde dosya ve paylaşımlarınızı yapmanızı sağlayan bir sistemdir. Cloud olarak tanınır ve bir çok platform için iş yükünü hafifletmede büyük katkısı vardır.
Ancak şunu belirteyim. Mega sitesinde tıklayıp direkt indirmiyor veya upload etmiyor. Orada geçen dolma süresi sizin indirme ve upload sürenizdir. Standart sistem ile arasındaki fark sadece tarayıcı indirme yöneticisi değil de kendi sitedeki yönetici ile indirme ve upload hizmetini yürütüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…