Bunca zamandır tek tarafla çiğnemek
Aynada ve selfiede iyi çıkarken neden arka kamerada bu kadar kötü çıktığımı düşünüyordum. Aynadaki görüntü ters olduğu için bunca zamandır fark etmemişim çenemde asimetri var. Sol tarafta keskin bir yapı varken sağda zayıf bir yapı var. İnsanlar beni gerçekte arka kameradaki gibi görüyor ve bu asimetri arka kamerada çok daha fazla belli oluyor. Düşünürken bunun sebebinin istemsizce sürekli sol tarafımla çiğnemek olduğuna vardım sol taraftaki kasın hacmi sağdan çok daha fazlaydı. Eğer düzeltmek mümkünse düzelene kadar sağ tarafımla çiğnemeyi düşünüyorum. Sadece sağ çene kasım'ı çalıştıracak egzersiz hareketleri var mı ya da bu konuları sorabileceğim uzman doktorluk hangisidir?
Benim aynada gördüğüm:
İnsanların gerçekte gördüğü:
Aynada gördüğüm çok sırıtmadığı için bugüne kadar fark etmedim dikkatli bakıldığında belli olmasına rağmen.
Eğer bu durumu düzeltebilirsem veya bir gelişme olursa konuyu güncelleyeceğim bugüne kadar fark etmediysem eminim benim gibi bir sürü insan vardır.
@249580 kanka birebir senle aynı durumda olduğumu fark ettim bugün bende. bir çözüm buldun mu??