Bundan 10 sene öncesine dönebilmek mi, anında 100 bin dolar mı?

Aras the Great

Kilopat
Bundan 10 sene öncesine dönebilmek mi, anında 100 bin dolar mı? Nedeni ile belirtirseniz memnun olurum.

Tabikide şuan 100 bin dolar. 10 sene öncesine dönsem bile yine o zamanlar gelip geçicek. 2.5 milyar tl az para değil. O yüzden parayı seçerdim.

Tabikide şuan 100 bin dolar. 10 sene öncesine dönsem bile yine o zamanlar gelip geçicek. 2.5 milyar tl az para değil. O yüzden parayı seçerdim.
Peki ya 10 sene öncesine gidip kazandığın parayı düzenli olarak dolara yatırsan hem daha fazla yaşarsın hem de daha fazla para kazanırsın nice. Üstüne Bitcoin almayı da unutma.

10 yıl öncesine gidip Euro, ev, arsa, dolar, Bitcoin almak. Sanırım en zenginler listesine kesinlikle girerdim. Ama bu hafızamla.

Peki ya 10 sene öncesine gidip kazandığın parayı düzenli olarak dolara yatırsan hem daha fazla yaşarsın hem de daha fazla para kazanırsın nice. Üstüne Bitcoin almayı da unutma.
Asıl olay zaten Bitcoinde hocam, 800 bin lira şuan .

2013 yılında bir Bitcoini 53 liraya almak mümkündü şuan 800.000 TL civarlarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…