./dosya.bundle veya sudo ./dosya.bundle şeklinde çalışması gerek. Olmazsa chmod +x dosya.bundle yazın ve tekrar deneyin.sudo apt search uygulamaadı) ve uygulama mağazasını yoklayın sonra internete bakın../dosya.bundle veya sudo ./dosya.bundle şeklinde çalışması gerek. Olmazsa chmod +x dosya.bundle yazın ve tekrar deneyin.sudo apt search uygulamaadı) ve uygulama mağazasını yoklayın sonra internete bakın."No such file or directory" hatası alıyorum ikisini de yazdığımda../dosya.bundeşeklinde çalışması gerek. Olmazsachmod +x dosya.bundleyazın ve tekrar deneyin.
Tar bir arşivdir. İçindeki dosyaları çıkarıp klasörün içine girip ne yapmanız gerektiğine karar verirsiniz. PowerISO'ya ihtiyacınız yok. GNU/Linux dağıtımlarının neredeyse hepsi ISO destekler.
Not: Her şeyi internetten indirmeyi denemeyin. İlk terminali(sudo apt search uygulamaadı) ve uygulama mağazasını yoklayın sonra internete bakın.
Dosyanın bulunduğu klasörde açmanız gerek uçbirimi."No such file or directory" hatası alıyorum ikisini de yazdığımda.
./dosya.bundle komutunda "Permission denied" hatası alıyorum, "chmod" komutunda ise Enter'a tıkladığımda hiçbir şey olmadı.Dosyanın bulunduğu klasörde açmanız gerek uçbirimi.
Zaten hiçbir şey olmaması gerek../dosya.bundle komutunda "Permission denied" hatası alıyorum, "chmod" komutunda ise Enter'a tıkladığımda hiçbir şey olmadı.
sudo ./vmware.bundle dene şimdi.Bu değişik yazıları buraya da yazabilir misiniz? Eklerken kod olarak eklerseniz daha güzel gözükür.Yükleniyor, teşekkür ederim.
Ayrıca "sudo apt search 'uygulamaadı'" "uygulamaadıı" yerine "vmware" yazdım. Çok değişik yazılar çıktı. Terminal'den nasıl uygulama kontrol edeceğim?
Kod olarak nasıl yazacağım?Bu değişik yazıları buraya da yazabilir misiniz? Eklerken kod olarak eklerseniz daha güzel gözükür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.