Çözüldü Bundle ve tar GZ dosya uzantılı dosya kurulumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
./dosya.bundle veya sudo ./dosya.bundle şeklinde çalışması gerek. Olmazsa chmod +x dosya.bundle yazın ve tekrar deneyin.

Tar bir arşivdir. İçindeki dosyaları çıkarıp klasörün içine girip ne yapmanız gerektiğine karar verirsiniz. PowerISO'ya ihtiyacınız yok. GNU/Linux dağıtımlarının neredeyse hepsi ISO destekler.

Not: Her şeyi internetten indirmeyi denemeyin. İlk terminali(sudo apt search uygulamaadı) ve uygulama mağazasını yoklayın sonra internete bakın.
Kod:
Aşağıdaki paket otomatik olarak kurulmuş ve artık bu pakete gerek duyulmuyor:
  libllvm9
Bu paketi kaldırmak için 'sudo apt autoremove' komutunu kullanın.
0 paket yükseltilecek, 0 yeni paket kurulacak, 0 paket kaldırılacak ve 0 paket yükseltilmeyecek.
Hiç Kubuntu'da sorunları kontrol edebilecek bir komut yok mu?

Son düzenleme:
Onu APT değil VMware söyledi bence. APT'nin hiçbir sıkıntısını görmedim. Bozuk olsa Debian niye hala APT ile devam etsin. Stabil olması için yapılan bir dağıtım sonuçta.
Uzun bir süredir apt'nin o kadar çok sorunuyla karşılaştım ki böyle düşünmeye başladım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı