./dosya.bundle
veya sudo ./dosya.bundle
şeklinde çalışması gerek. Olmazsa chmod +x dosya.bundle
yazın ve tekrar deneyin.sudo apt search uygulamaadı
) ve uygulama mağazasını yoklayın sonra internete bakın.Install tuşuna basmayı deneyince ne diyor?VMware'i açtım ama Kernel Module Updater diye birşey çıktı.
Onu nasıl düzeltebilirim?
sudo apt install gcc
ve sudo apt install -f
komutlarını dene."A compatible version of gcc not found."Install tuşuna basmayı deneyince ne diyor?
Düzeltemezsensudo apt install gcc
vesudo apt install -f
komutlarını dene.
Hocam apt çok bozuk bir paket yöneticisi cidden."A compatible version of gcc not found."
Ben 2 branş birden kullanmama rağmen bu kadar bağımlılık çakışması yaşamıyorum.Hocam apt çok bozuk bir paket yöneticisi cidden.
Onu APT değil VMware söyledi bence. APT'nin hiçbir sıkıntısını görmedim. Bozuk olsa Debian niye hala APT ile devam etsin. Stabil olması için yapılan bir dağıtım sonuçta.Hocam APT çok bozuk bir paket yöneticisi cidden.
TekrarVirtualBox da olmuyor. "Cannot satisfy dependencies" hatası alıyorum.
sudo apt install -f
dene. Bu komut eksik bağımlılıkları yükler.Aşağıdaki paket otomatik olarak kurulmuş ve artık bu pakete gerek duyulmuyor:
libllvm9
Bu paketi kaldırmak için 'sudo apt autoremove' komutunu kullanın.
0 paket yükseltilecek, 0 yeni paket kurulacak, 0 paket kaldırılacak ve 0 paket yükseltilmeyecek.
Uzun bir süredir apt'nin o kadar çok sorunuyla karşılaştım ki böyle düşünmeye başladım.Onu APT değil VMware söyledi bence. APT'nin hiçbir sıkıntısını görmedim. Bozuk olsa Debian niye hala APT ile devam etsin. Stabil olması için yapılan bir dağıtım sonuçta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.