Çözüldü Bundle ve tar GZ dosya uzantılı dosya kurulumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

292941

Hectopat
Makaleler
6
Kubuntu'da VMware kuracaktım ama. Bundle uzantılı.
Powerıso'da tar. Gz. Onları nasıl kuracağım?

Çözüm
./dosya.bundle veya sudo ./dosya.bundle şeklinde çalışması gerek. Olmazsa chmod +x dosya.bundle yazın ve tekrar deneyin.

Tar bir arşivdir. İçindeki dosyaları çıkarıp klasörün içine girip ne yapmanız gerektiğine karar verirsiniz. PowerISO'ya ihtiyacınız yok. GNU/Linux dağıtımlarının neredeyse hepsi ISO destekler.

Not: Her şeyi internetten indirmeyi denemeyin. İlk terminali(sudo apt search uygulamaadı) ve uygulama mağazasını yoklayın sonra internete bakın.
VirtualBox da olmuyor. "Cannot satisfy dependencies" hatası alıyorum.

Kod:
Aşağıdaki paket otomatik olarak kurulmuş ve artık bu pakete gerek duyulmuyor:
  libllvm9
Bu paketi kaldırmak için 'sudo apt autoremove' komutunu kullanın.
0 paket yükseltilecek, 0 yeni paket kurulacak, 0 paket kaldırılacak ve 0 paket yükseltilmeyecek.
Hiç Kubuntu'da sorunları kontrol edebilecek bir komut yok mu?

Son düzenleme:
Onu APT değil VMware söyledi bence. APT'nin hiçbir sıkıntısını görmedim. Bozuk olsa Debian niye hala APT ile devam etsin. Stabil olması için yapılan bir dağıtım sonuçta.
Uzun bir süredir apt'nin o kadar çok sorunuyla karşılaştım ki böyle düşünmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…