Bunny stream gibi video stream hosting önerisi

MarksmanThreat

Hectopat
Bunny stream servisinde volume tier olan işime yarayacak fiyatlar şu şekilde; web sitem için animelerin bölümlerini depolayabileceğim ve bunu web sitemde sunabileceğim bir video stream servisine ihtiyacım var. Haliyle depolama olarak 3-4 TB civarı gereksinimim olacak gibi duruyor. Trafik olarak ne kadar olur bir fikrim yok. Bunny Stream'in fiyatlarından daha ucuzu var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum.

1702604471807.png

Rus hizmetlere yüklüyorlar. Link kırıldıkça da tekrar yüklüyorlar. Google One üyeliği alıp arşivini paylaşmadan saklayabilir, kırılırsa oradan alır tekrar yükleyebilirsin.
Korsan içerik sunmaya bu kadar hevesli birini ilk defa gördüm.

Rus hizmetlere yüklüyorlar. Link kırıldıkça da tekrar yüklüyorlar. Google One üyeliği alıp arşivini paylaşmadan saklayabilir, kırılırsa oradan alır tekrar yükleyebilirsin.
Korsan içerik sunmaya bu kadar hevesli birini ilk defa gördüm.

Korsan içerik sunmaya hevesli demeyelim de sektöre bir an önce girmek isteyen bir yazılımcı diyebiliriz. E haliyle iş de bulamıyorum bundan dolayı para kazanmak için bir şeyler yapmam gerektiğini hissediyorum. Stremio uygulamasını bilirsiniz belki Torrent ile aşırı kaliteli içerikler sunuluyor. Ben bu kalitedeki içeriklerin anime sitelerinde olmasını istiyorum, bir yazılımcı olarak böyle bir proje yapmak isterim.
Örnek olarak Diziwatch'un videoları aldığı site resimdeki gibi garip domaini olan siteler. Nereden sunduğunu çok merak ediyorum şahsen.

1702679965905.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı