Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.286 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #11 934805 dedi: MERNİS adlı sitede T.C. Ve e-Devlet bilgilerine erişip miras ve organ bagısı gibi şeylerin ayarlarıyla oynanınca alay edecek bir konuda kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Yapabileceğimiz bir şey yok dalga geçmek degil amacım üsttekiler ilgilenmiyorsa bizim elimizden bir şey gelmez. Bunu sende biliyorsun
934805 dedi: MERNİS adlı sitede T.C. Ve e-Devlet bilgilerine erişip miras ve organ bagısı gibi şeylerin ayarlarıyla oynanınca alay edecek bir konuda kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Yapabileceğimiz bir şey yok dalga geçmek degil amacım üsttekiler ilgilenmiyorsa bizim elimizden bir şey gelmez. Bunu sende biliyorsun
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.286 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #13 934805 dedi: @Luvyan haklısınız. Genişletmek için tıkla... Maalesef
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.330 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #14 934805 dedi: MERNİS adlı sitede T.C. Ve e-Devlet bilgilerine erişip miras ve organ bagısı gibi şeylerin ayarlarıyla oynanınca alay edecek bir konuda kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Bizim bilgiler bi 50. kez el değiştirmiştir herhalde Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
934805 dedi: MERNİS adlı sitede T.C. Ve e-Devlet bilgilerine erişip miras ve organ bagısı gibi şeylerin ayarlarıyla oynanınca alay edecek bir konuda kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Bizim bilgiler bi 50. kez el değiştirmiştir herhalde Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.286 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #15 Ana De Armas dedi: Bizim bilgiler bir 50. kez el değiştirmiştir herhalde Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biri çıkıp bana bir şeyler saysa şaşırmam vallahi.
Ana De Armas dedi: Bizim bilgiler bir 50. kez el değiştirmiştir herhalde Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biri çıkıp bana bir şeyler saysa şaşırmam vallahi.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.330 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #16 Luvyan dedi: Biri çıkıp bana bir şeyler saysa şaşırmam vallahi. Genişletmek için tıkla... Bari ben kendim satsam bilgileri en azından para kazanmış olurum yanarım bedavaya gittiğine yanarım.
Luvyan dedi: Biri çıkıp bana bir şeyler saysa şaşırmam vallahi. Genişletmek için tıkla... Bari ben kendim satsam bilgileri en azından para kazanmış olurum yanarım bedavaya gittiğine yanarım.
9 934805 Picopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 106 17 Temmuz 2025 #17 @Ana De Armas haykırdım cidden bir kredi kartları şuanda duruyor onun dısında onada el atarlarsa vatandaslık değiştirecek kişiler tanıyorum
@Ana De Armas haykırdım cidden bir kredi kartları şuanda duruyor onun dısında onada el atarlarsa vatandaslık değiştirecek kişiler tanıyorum
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 17 Temmuz 2025 #18 Bitmeyecek. Açık ve net bir şekilde. Siyaseti takip etme. Twitter kullanma. Hayatına odaklan.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.330 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #19 934805 dedi: @Ana De Armas haykırdım cidden bir kredi kartları şu anda duruyor onun dısında ona da el atarlarsa vatandaslık değiştirecek kişiler tanıyorum. Genişletmek için tıkla... İnanın kredi kartları da durmuyordur.
934805 dedi: @Ana De Armas haykırdım cidden bir kredi kartları şu anda duruyor onun dısında ona da el atarlarsa vatandaslık değiştirecek kişiler tanıyorum. Genişletmek için tıkla... İnanın kredi kartları da durmuyordur.
9 934805 Picopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 106 17 Temmuz 2025 #20 soulsteal59 dedi: Bitmeyecek. Açık ve net bir şekilde. Siyaseti takip etme. Twitter kullanma. Hayatına odaklan. Genişletmek için tıkla... Günümüzde bir tuvalet ihtiyacı sanal değil hayat demek bile telefon gibi şeyler içerir whatsapp onu bile iş için kullanırız Ana De Armas dedi: İnanın kredi kartları da durmuyordur. Genişletmek için tıkla... Kredi kartlarında eğer para çekilirse ad soyad ve vb şeyler gözüktüğü için yapmıyorlardır
soulsteal59 dedi: Bitmeyecek. Açık ve net bir şekilde. Siyaseti takip etme. Twitter kullanma. Hayatına odaklan. Genişletmek için tıkla... Günümüzde bir tuvalet ihtiyacı sanal değil hayat demek bile telefon gibi şeyler içerir whatsapp onu bile iş için kullanırız Ana De Armas dedi: İnanın kredi kartları da durmuyordur. Genişletmek için tıkla... Kredi kartlarında eğer para çekilirse ad soyad ve vb şeyler gözüktüğü için yapmıyorlardır