soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 17 Temmuz 2025 #21 934805 dedi: Günümüzde bir tuvalet ihtiyacı sanal değil hayat demek bile telefon gibi şeyler içerir whatsapp onu bile iş için kullanırız Genişletmek için tıkla... Ben sana WhatsApp kullanma falan demedim ki? Kendini gündemden uzak tut sadece. Kendi hayatına odaklan.
934805 dedi: Günümüzde bir tuvalet ihtiyacı sanal değil hayat demek bile telefon gibi şeyler içerir whatsapp onu bile iş için kullanırız Genişletmek için tıkla... Ben sana WhatsApp kullanma falan demedim ki? Kendini gündemden uzak tut sadece. Kendi hayatına odaklan.
9 934805 Picopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 106 17 Temmuz 2025 #22 soulsteal59 dedi: Ben sana WhatsApp kullanma falan demedim ki? Kendini gündemden uzak tut sadece. Kendi hayatına odaklan. Genişletmek için tıkla... Bence gündem artık bizi uzak tutsun insan etrafında ne olup olmadıgını bilmeli bence
soulsteal59 dedi: Ben sana WhatsApp kullanma falan demedim ki? Kendini gündemden uzak tut sadece. Kendi hayatına odaklan. Genişletmek için tıkla... Bence gündem artık bizi uzak tutsun insan etrafında ne olup olmadıgını bilmeli bence