S Sercan Yeşil Ziyaretçi 23 Eylül 2013 #1 Arkadaşlar son zamanlarda Burak abiyi forumda hiç görmedim. Hatta bildiğin hiç yok. Nereye gitti? Haberi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2013
Arkadaşlar son zamanlarda Burak abiyi forumda hiç görmedim. Hatta bildiğin hiç yok. Nereye gitti? Haberi olan var mı?
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2013 #3 Tatile çıktı.
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 24 Eylül 2013 #4 Dalgamı geçtiniz doğru mu dediniz belli değil yav. Anlamadım ben.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2013 #5 Dalga geçmedi, şaka yaptı. Dalga geçmek başka bir şey. Tatile çıktı kendisi, adamın cezasını bile özlediniz değil mi?
Dalga geçmedi, şaka yaptı. Dalga geçmek başka bir şey. Tatile çıktı kendisi, adamın cezasını bile özlediniz değil mi?
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 24 Eylül 2013 #6 mevsres dedi: Dalga geçmedi, şaka yaptı. Dalga geçmek başka bir şey. Tatile çıktı kendisi, adamın cezasını bile özlediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Anladım. Evet ya cezasını bile özledim.
mevsres dedi: Dalga geçmedi, şaka yaptı. Dalga geçmek başka bir şey. Tatile çıktı kendisi, adamın cezasını bile özlediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Anladım. Evet ya cezasını bile özledim.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2013 #7 mevsres dedi: Dalga geçmedi, şaka yaptı. Dalga geçmek başka bir şey. Tatile çıktı kendisi, adamın cezasını bile özlediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Eskiden tatilde olsa bile sürekli foruma girerdi. Şimdi tatil'in keyfini çıkartıyor.
mevsres dedi: Dalga geçmedi, şaka yaptı. Dalga geçmek başka bir şey. Tatile çıktı kendisi, adamın cezasını bile özlediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Eskiden tatilde olsa bile sürekli foruma girerdi. Şimdi tatil'in keyfini çıkartıyor.
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2013 #8 Burak abi cezan olayım sağa sola attır beni .
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 24 Eylül 2013 #9 Ben varım, olmaz mı
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2013 #10 Egemen dedi: Ben varım, olmaz mı Genişletmek için tıkla... Burak Abininkinin tabı bir başka oluyor.