westt41 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2023 #11 Kaan Diktaş dedi: SSD araştırıp bütçenize göre en iyisini tercih ederseniz sıkıntı olmaz 5 5600 için de kendi stok soğutucusu yetmiyor kule tipi soğutucu tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma var sistemde o yeterli olur büyük ihtimalle.
Kaan Diktaş dedi: SSD araştırıp bütçenize göre en iyisini tercih ederseniz sıkıntı olmaz 5 5600 için de kendi stok soğutucusu yetmiyor kule tipi soğutucu tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma var sistemde o yeterli olur büyük ihtimalle.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 24 Aralık 2023 #12 westt41 dedi: Sıvı soğutma var sistemde o yeterli olur büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hocam o sıvı soğutucu değil, kule tipi soğutucu. O da yeterli olmaz. Tekrar söyliyorum başka bir 4060 Ti sistem bakın, PSU resmen C4. Son düzenleme: 24 Aralık 2023
westt41 dedi: Sıvı soğutma var sistemde o yeterli olur büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hocam o sıvı soğutucu değil, kule tipi soğutucu. O da yeterli olmaz. Tekrar söyliyorum başka bir 4060 Ti sistem bakın, PSU resmen C4.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 24 Aralık 2023 #13 emirhannk dedi: Hocam o sıvı soğutucu değil, kule tipi soğutucu. O da yeterli olmaz. Tekrar söyliyorum başka bir 4060 Ti sistem bakın, PSU resmen C4. Genişletmek için tıkla... Hocam klima takıcak hali yok adamın kule tipi yeterli. Bide PSU FSP C4 falan değil farklı sistememi bakıyorsunuz anlamadım
emirhannk dedi: Hocam o sıvı soğutucu değil, kule tipi soğutucu. O da yeterli olmaz. Tekrar söyliyorum başka bir 4060 Ti sistem bakın, PSU resmen C4. Genişletmek için tıkla... Hocam klima takıcak hali yok adamın kule tipi yeterli. Bide PSU FSP C4 falan değil farklı sistememi bakıyorsunuz anlamadım
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 24 Aralık 2023 #14 584297 dedi: Hocam klima takacak hali yok adamın kule tipi yeterli. Bir de PSU FSP C4 falan değil farklı sistememi bakıyorsunuz anlamadım Genişletmek için tıkla... PSU ile fan soğutucunun markası karışmış bu site bir garip. 584297 dedi: Hocam klima takacak hali yok adamın kule tipi yeterli. Bir de PSU FSP C4 falan değil farklı sistememi bakıyorsunuz anlamadım Genişletmek için tıkla... 5600 çok ısınıyor powerbosst soğutucağını düşünmüyorum. Arkadaş almıştı memnun kalmamıştı, zaten genel olarak kötü'de.
584297 dedi: Hocam klima takacak hali yok adamın kule tipi yeterli. Bir de PSU FSP C4 falan değil farklı sistememi bakıyorsunuz anlamadım Genişletmek için tıkla... PSU ile fan soğutucunun markası karışmış bu site bir garip. 584297 dedi: Hocam klima takacak hali yok adamın kule tipi yeterli. Bir de PSU FSP C4 falan değil farklı sistememi bakıyorsunuz anlamadım Genişletmek için tıkla... 5600 çok ısınıyor powerbosst soğutucağını düşünmüyorum. Arkadaş almıştı memnun kalmamıştı, zaten genel olarak kötü'de.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 24 Aralık 2023 #15 emirhannk dedi: PSU ile fan soğutucunun markası karışmış bu site bir garip. 5600 çok ısınıyor powerbosst soğutucağını düşünmüyorum. Arkadaş almıştı memnun kalmamıştı, zaten genel olarak kötü'de. Genişletmek için tıkla... Ben genel anlamda konuşuyorsunuz sanmıştım kule tipi yeterli olmaz deyince, haklısınız PW pek güvenilir değil.
emirhannk dedi: PSU ile fan soğutucunun markası karışmış bu site bir garip. 5600 çok ısınıyor powerbosst soğutucağını düşünmüyorum. Arkadaş almıştı memnun kalmamıştı, zaten genel olarak kötü'de. Genişletmek için tıkla... Ben genel anlamda konuşuyorsunuz sanmıştım kule tipi yeterli olmaz deyince, haklısınız PW pek güvenilir değil.
westt41 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2023 #16 584297 dedi: Ben genel anlamda konuşuyorsunuz sanmıştım kule tipi yeterli olmaz deyince, haklısınız pw pek güvenilir değil. Genişletmek için tıkla... Peki 5500 için sistemdeki soğutma yeterli midir?
584297 dedi: Ben genel anlamda konuşuyorsunuz sanmıştım kule tipi yeterli olmaz deyince, haklısınız pw pek güvenilir değil. Genişletmek için tıkla... Peki 5500 için sistemdeki soğutma yeterli midir?
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 24 Aralık 2023 #17 westt41 dedi: Peki 5500 için sistemdeki soğutma yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Stokla bile kullanabilir aslında 2 işlemcide kıştayız. Yaza dogru alırsın bi sogutucu acele etmene gerek yok.
westt41 dedi: Peki 5500 için sistemdeki soğutma yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Stokla bile kullanabilir aslında 2 işlemcide kıştayız. Yaza dogru alırsın bi sogutucu acele etmene gerek yok.