S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 26 Temmuz 2020 #1 Biraz kafam karıştı. Geçmiş zaman olduğu için did diyorum ben. Bahsettiğim cümle şu: How could you d.. that?
Biraz kafam karıştı. Geçmiş zaman olduğu için did diyorum ben. Bahsettiğim cümle şu: How could you d.. that?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.291 Makaleler 110 Çözümler 121 26 Temmuz 2020 #2 "do" gelmeli. "How could you do this to me..." gibi.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 26 Temmuz 2020 #3 "did" gelmesi için "How did you do that?" gibi bir cümle olması lazım ama sizin verdiğiniz örneğe göre çok farklı duygular içeriyor.
"did" gelmesi için "How did you do that?" gibi bir cümle olması lazım ama sizin verdiğiniz örneğe göre çok farklı duygular içeriyor.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #4 "Could" zaten "Can"in geçmiş zaman halidir. Oraya "did" gelmez. Zaten "Could" ile cümlenin geçmiş zaman olduğunu belirtiyoruz. "Do" gelmesi lazım.
"Could" zaten "Can"in geçmiş zaman halidir. Oraya "did" gelmez. Zaten "Could" ile cümlenin geçmiş zaman olduğunu belirtiyoruz. "Do" gelmesi lazım.
Kleith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Çözümler 2 26 Temmuz 2020 #5 Silinen üye dedi: Biraz kafam karıştı. Geçmiş zaman olduğu için did diyorum ben. Bahsettiğim cümle şu: How could you d.. that? Genişletmek için tıkla... Do gelmeli
Silinen üye dedi: Biraz kafam karıştı. Geçmiş zaman olduğu için did diyorum ben. Bahsettiğim cümle şu: How could you d.. that? Genişletmek için tıkla... Do gelmeli
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 26 Temmuz 2020 #6 Kleith dedi: Do gelmeli. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Kleith dedi: Do gelmeli Genişletmek için tıkla... f3turan dedi: "Could" zaten "Can"in geçmiş zaman halidir. Oraya "did" gelmez. Zaten "Could" ile cümlenin geçmiş zaman olduğunu belirtiyoruz. "Do" gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Ma'at dedi: "did" gelmesi için "How did you do that?" gibi bir cümle olması lazım ama sizin verdiğiniz örneğe göre çok farklı duygular içeriyor. Genişletmek için tıkla... SideWinder dedi: "do" gelmeli. "How could you do this to me..." gibi. Genişletmek için tıkla... Herkese cevapları için teşekkür ederim, doğruyu öğrendim.
Kleith dedi: Do gelmeli. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Kleith dedi: Do gelmeli Genişletmek için tıkla... f3turan dedi: "Could" zaten "Can"in geçmiş zaman halidir. Oraya "did" gelmez. Zaten "Could" ile cümlenin geçmiş zaman olduğunu belirtiyoruz. "Do" gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Ma'at dedi: "did" gelmesi için "How did you do that?" gibi bir cümle olması lazım ama sizin verdiğiniz örneğe göre çok farklı duygular içeriyor. Genişletmek için tıkla... SideWinder dedi: "do" gelmeli. "How could you do this to me..." gibi. Genişletmek için tıkla... Herkese cevapları için teşekkür ederim, doğruyu öğrendim.