R Redburne Ziyaretçi 3 Temmuz 2017 #11 Tamam bende inanmıyorum ancak burcumun özelliklerini taşıyorum. Buna ne diyeceksiniz?
brkdnmz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.384 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Antalya/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2017 #12 @Silinen üye Rastlantı, arada benimkinin de tuttuğu oluyor, terazi. Astroloji diye bir dalın olması da komik. Fal gibi bir şey bence ya.
@Silinen üye Rastlantı, arada benimkinin de tuttuğu oluyor, terazi. Astroloji diye bir dalın olması da komik. Fal gibi bir şey bence ya.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.850 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2017 #13 brkdnmz dedi: @Silinen üye Rastlantı, arada benimkinin de tuttuğu oluyor, terazi. Astroloji diye bir dalın olması da komik. Fal gibi bir şey bence ya. Genişletmek için tıkla... Burçlar arası aşk uyumu Sevgili yaptığım zaman arada konusu açılınca yapıyorduk
brkdnmz dedi: @Silinen üye Rastlantı, arada benimkinin de tuttuğu oluyor, terazi. Astroloji diye bir dalın olması da komik. Fal gibi bir şey bence ya. Genişletmek için tıkla... Burçlar arası aşk uyumu Sevgili yaptığım zaman arada konusu açılınca yapıyorduk
M Mr.Acar Ziyaretçi 3 Temmuz 2017 #14 Yarı inanıyorum. Burç özelliklerini genellikle herkes taşıyor bu yüzden inanıyorum gibi. Ama "Merkür saat 2 yönünde abuda kalıyor balıklar aşk, para, ilişki hepsi 5 Yıldız." olayına hiç inanıyorum, inanamam da.
Yarı inanıyorum. Burç özelliklerini genellikle herkes taşıyor bu yüzden inanıyorum gibi. Ama "Merkür saat 2 yönünde abuda kalıyor balıklar aşk, para, ilişki hepsi 5 Yıldız." olayına hiç inanıyorum, inanamam da.