Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.237 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 2 Ağustos 2023 #1 Selamlar. Türk Dili ve Edebiyatı okuyacağım. Bu iki üniversiteden hangisini önerirsiniz?
Narcos0 Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 565 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhtilalci/Biraz da hukukcu 2 Ağustos 2023 #2 Akademik kadrolarını bilmiyorum ama tercih döneminde öğrendiğim kadarıyla Isparta'ya gidenlerin çoğunluğu memnun.
Akademik kadrolarını bilmiyorum ama tercih döneminde öğrendiğim kadarıyla Isparta'ya gidenlerin çoğunluğu memnun.
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.237 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 2 Ağustos 2023 #3 Narcos0 dedi: Akademik kadrolarını bilmiyorum ama tercih döneminde öğrendiğim kadarıyla Isparta'ya gidenlerin çoğunluğu memnun. Genişletmek için tıkla... Türk Dili ve Edebiyatı hakkında bilgin var mı hocam? Önerir misiniz?
Narcos0 dedi: Akademik kadrolarını bilmiyorum ama tercih döneminde öğrendiğim kadarıyla Isparta'ya gidenlerin çoğunluğu memnun. Genişletmek için tıkla... Türk Dili ve Edebiyatı hakkında bilgin var mı hocam? Önerir misiniz?