Applemoruq Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 285 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #1 Yeni versiyon: hotkeser/Burduri_Translate.app Arkadaşlar, sorun ya da hata varsa lütfen buraya yazın. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2022
Yeni versiyon: hotkeser/Burduri_Translate.app Arkadaşlar, sorun ya da hata varsa lütfen buraya yazın.
Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.157 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Ocak 2021 #2 Enfes.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 26 Ocak 2021 #3 Forumda birkaç kere daha rastlamıştım. Bu "Burdur-i" dili tam olarak ne oluyor açıklar mısınız?
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 26 Ocak 2021 #4 Ali Pınar dedi: Forumda birkaç kere daha rastlamıştım. Bu "Burdur-i" dili tam olarak ne oluyor açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... "Sanırım" porçay için yaptıkları dil.
Ali Pınar dedi: Forumda birkaç kere daha rastlamıştım. Bu "Burdur-i" dili tam olarak ne oluyor açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... "Sanırım" porçay için yaptıkları dil.
Applemoruq Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 285 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #5 Ali Pınar dedi: Forumda birkaç kere daha rastlamıştım. Bu "burdur-i" dili tam olarak ne oluyor açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Onu ben eskiden yapmıştım. Silinen üye dedi: "Sanırım" porçay için yaptıkları dil. Genişletmek için tıkla... Hayır, porçay'ın bize yaptığı dil.
Ali Pınar dedi: Forumda birkaç kere daha rastlamıştım. Bu "burdur-i" dili tam olarak ne oluyor açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Onu ben eskiden yapmıştım. Silinen üye dedi: "Sanırım" porçay için yaptıkları dil. Genişletmek için tıkla... Hayır, porçay'ın bize yaptığı dil.
M mbilaldemirci Femtopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #6 Applemoruq dedi: Yeni versiyon: hotkeser/Burduri_Translate.app Arkadaşlar, sorun ya da hata varsa nütfen buraya yazın. Genişletmek için tıkla... Merhaba tam olarak anlamadım. Nasıl kuracağım programı?
Applemoruq dedi: Yeni versiyon: hotkeser/Burduri_Translate.app Arkadaşlar, sorun ya da hata varsa nütfen buraya yazın. Genişletmek için tıkla... Merhaba tam olarak anlamadım. Nasıl kuracağım programı?
P porçayin çayı Zeptopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ocak 2022 #7 Ali Pınar dedi: Forumda birkaç kere daha rastlamıştım. Bu "burdur-i" dili tam olarak ne oluyor açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Porçay adlı YouTuber'ın kendi tasarladığı dil ve alfabe.
Ali Pınar dedi: Forumda birkaç kere daha rastlamıştım. Bu "burdur-i" dili tam olarak ne oluyor açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Porçay adlı YouTuber'ın kendi tasarladığı dil ve alfabe.
mardaaslan Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 3 12 Nisan 2022 #8 Applemoruq dedi: Yeni versiyon: hotkeser/Burduri_Translate.app Arkadaşlar, sorun ya da hata varsa nütfen buraya yazın. Genişletmek için tıkla... Kanka şu an "this is not the web page you're looking for" uyarısı veriyor link mi değişti yoksa sayfa falan mı kapandı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2022
Applemoruq dedi: Yeni versiyon: hotkeser/Burduri_Translate.app Arkadaşlar, sorun ya da hata varsa nütfen buraya yazın. Genişletmek için tıkla... Kanka şu an "this is not the web page you're looking for" uyarısı veriyor link mi değişti yoksa sayfa falan mı kapandı?
Applemoruq Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 285 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #9 mbilaldemirci dedi: Merhaba tam olarak anlamadım. Nasıl kuracağım progra mı? Genişletmek için tıkla... Artık geliştirmeyi braktım.
mbilaldemirci dedi: Merhaba tam olarak anlamadım. Nasıl kuracağım progra mı? Genişletmek için tıkla... Artık geliştirmeyi braktım.
FalseTrue Decapat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #10 Hocam link gitmiş yeni link var mıdır?