Applemoruq Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 285 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #11 FalseTrue dedi: Hocam link gitmiş yeni link var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef silmek zorunda kaldım.
FalseTrue dedi: Hocam link gitmiş yeni link var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef silmek zorunda kaldım.
Bahtı S Piyade Picopat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #12 FalseTrue dedi: Hocam link gitmiş yeni link var mıdır? Genişletmek için tıkla... hocam bulabildiniz mi?
FalseTrue dedi: Hocam link gitmiş yeni link var mıdır? Genişletmek için tıkla... hocam bulabildiniz mi?
FalseTrue Decapat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #13 Bahtı S Piyade dedi: Hocam bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bulabildim hocam, programı yazan, konuyu açan kişi arkadaşım çıktı (şansa bak ) linki aldım ama program eski ve sadece kelime çevirisi falan yapabilen bir APK. İlk projelerinden paylaşmamı istemediği için paylaşamayacağım.
Bahtı S Piyade dedi: Hocam bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bulabildim hocam, programı yazan, konuyu açan kişi arkadaşım çıktı (şansa bak ) linki aldım ama program eski ve sadece kelime çevirisi falan yapabilen bir APK. İlk projelerinden paylaşmamı istemediği için paylaşamayacağım.