Burger King iş başvurusu için geri dönüş yapar mı?

sametbzkt

Decapat
Daha fazla  
Burger King'e iş başvurusu yaptım ve başvuru formu verdim. Daha sonra benden bir sürü evrak istediler ve bunları tamamlayıp onlara verdim. Sözleşmeler imzalattılar ve bana dönüş yapacaklarını söylediler. Yani bu evrakları merkeze göndereceğiz ve onaylandığı zaman seni arayacağız ve gelip işe başlayacaksın dediler. Arkadaşlarım geri dönüş yapmayabilirler dedi. Sizce beklemeli miyim yoksa başka yerlere de başvurayım mı?

Burger King'e iş başvurusu yaptım ve başvuru formu verdim. Daha sonra benden bir sürü evrak istediler ve bunları tamamlayıp onlara verdim. Sözleşmeler imzalattılar ve bana dönüş yapacaklarını söylediler. Yani bu evrakları merkeze göndereceğiz ve onaylandığı zaman seni arayacağız ve gelip işe başlayacaksın dediler. Arkadaşlarım geri dönüş yapmayabilirler dedi. Sizce beklemeli miyim yoksa başka yerlere de başvurayım mı?
Kesinlikle başka yerlere başvur. Hele ki ayakta durmakta zorlanıyorsan, kesinlikle başla yerlere başvurmanı öneririm.

Ben direkt olarak şubeye gidip form doldurup öyle girmiştim. 1 ay dayanabilmiştim :D Özgeçmiş olarak bir şeyler bekleyeceklerini sanmıyorum, düzgün bir şekilde doğruları yazsan yeterli Burger King gibi bir yer için.

Tamamdir teşekkürler. Bir de sağlık raporunu sağlık ocaklarından alabiliyor muyuz? Hastane 300 TL alıyor ve ben kopyasını basmadan Burger King'e verdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı