Burger King iş başvurusuna ne zaman döner?

Rysh

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ
R5 7500F
Merhaba, evrak listesinde gerekli olan her şeyi tam 1 hafta önce yani 28 Mayıs'ta teslim ettim. Oradaki görevli taş çatlasın 1 hafta sürer demişti, bugün 1 hafta oldu hatta 1 hafta önce bu saatlerde teslim etmiştim. İlk defa Burger King'e gireceğim bu konuda bilgisi olan var mı? Ne zaman dönüş yaparlar, bayram sonrasına mı sarkar?

Dönmeyecekler. Bizim kuzenin oğlu da market için başvuru yapmıştı geçen sene. Hala telefon bekliyor.

hala dönme ihtimalleri var da ben olsam giyim mağazalarına başvururum o sektör daha kolay.

Sadece bir yere odaklanmamak gerekir. Farklı yerlere iş başvurusu yapın. Bu olmaz mesela, başka yer olur.

Ne zaman işçi lazım olurlarsa o zaman çağırırlar şubede eleman eksik olduğu zaman talep ediyorlar.

Ne zaman işçi lazım olurlarsa o zaman çağırırlar şubede eleman eksik olduğu zaman talep ediyorlar.
Eleman eksikliği olduğunu belirtmişlerdi de, eğer dönmeyecekler ise başka yerlere başvurmayı düşünüyorum

Eleman eksikliği olduğunu belirtmişlerdi de, eğer dönmeyecekler ise başka yerlere başvurmayı düşünüyorum
Elaman eksiği vardır lakin tek başvuran sen olmuyorsun çok fazla başvuran talep ediyorlar. 1 hafta önceden haber veriyorlar.

Eleman eksiği vardır lakin tek başvuran sen olmuyorsun çok fazla başvuran talep ediyorlar. 1 hafta önceden haber veriyorlar.

Yarın şubeye gidip olumsuz dönüş vs mi diye soracağım ondan sonrasına bakacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…