1pc Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 145 Çözümler 1 19 Haziran 2023 #1 Dün Burger King'e başvuru yaptım biz size döneriz dediler ne zaman sonuçlanır başvurum? Birde alınma ihtimalim mi daha yüksek alınmama ihtimalim mi?
Dün Burger King'e başvuru yaptım biz size döneriz dediler ne zaman sonuçlanır başvurum? Birde alınma ihtimalim mi daha yüksek alınmama ihtimalim mi?
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.526 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #2 1pc dedi: Dün Burger King'e başvuru yaptım biz size döneriz dediler ne zaman sonuçlanır başvurum? Birde alınma ihtimalim mi daha yüksek alınmama ihtimalim mi? Genişletmek için tıkla... Kaç yaşındasınız?
1pc dedi: Dün Burger King'e başvuru yaptım biz size döneriz dediler ne zaman sonuçlanır başvurum? Birde alınma ihtimalim mi daha yüksek alınmama ihtimalim mi? Genişletmek için tıkla... Kaç yaşındasınız?
1pc Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 145 Çözümler 1 19 Haziran 2023 #3 micheal owen dedi: Kaç yaşındasınız? Genişletmek için tıkla... Kasım'da 17ye gireceğim.
lolitaaaa Yoctopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Haziran 2023 #4 Merhaba bende 2006 lıyım dün burger a iş başvurusunda bulundum ama 2005'li olarak söyledim çünkü 18 yaşından küçükleri almıyorlar sanırım daha geri dönüş yapmadılar sana geri dönüş yaptılar mı?
Merhaba bende 2006 lıyım dün burger a iş başvurusunda bulundum ama 2005'li olarak söyledim çünkü 18 yaşından küçükleri almıyorlar sanırım daha geri dönüş yapmadılar sana geri dönüş yaptılar mı?