Burger King, Popeyes, McDonald's gibi firmalarda 16 yaşında part-time çalışılabilir mi?

RYSAw32

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben 22 Nisanda 16 yaşına giriyorum ve girdigim gibi işe başlayıp yaz sonuna kadar çalışmayı planlıyorum. Burger King, popeyes McDonald's gibi yerler 16 yaşında ki kişileri alır mı acaba? Ayrıca yaza kadar part-time çalışıp yazında full çalışmayı planlıyorum. Part-time çalışma saatleri nelerdir? Ve maaşı ne kadardır? Mesela okuldan sonra ve hafta sonu çalıştığım senaryoda ne kadar maaş alırım? Bilgili biri varsa beni aydınlatırsa sevirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
18 olman lazım

Çalışabiliyorsun diye biliyorum part-time benim arkadaşım 17 yaşında 1 yıldır falan çalışıyor, ayrıca öğrenci olunca saat olarak 1-2 saat daha az çalışıyorsun diye biliyorum yine bir bilgi al.
Ama hafta sonu part olarak çalışırsan ayda anca 5K falan girer cebine o eziyete değeceğini düşünmüyorum.

McDonalds'ın kendi sitesinde 16 yaşını doldurmuş kişiler ailesinden çalışabilir izin belgesi çıkarıp çalışabilir yazıyor.

Hafta ici part hafta sonu full calisila biliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…