Burger King veya Popeyes'da çalışılır mı?

499604

Hectopat
Arkadaşlar babamla büyük bir kavga etiik ve yurt dışına gitmek için paraya ihtiyacım var. 2025'te sınava gireceğim. İşe gireceğim için 3-4 saat TYT'ye çalışma vaktim var.
Kısacası nasıl iş bulabilirim? İşin yanında 2 yıllık bölüm kazanmam gerek. Tavsiyeniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eğer kazanacağın bölüm çok büyük bir sıralama istemiyorsa girilebilir ama işten kalan vakitte dinlenmek isteyeceksin. O süre zarfında çalışmazsan işin zor.

Babanızla kavga ettiğiniz için yurt dışına gitmeyi düşünüyor iseniz bence aranızdaki olayı tatlıya bağlamayı deneyebilirsiniz. Tabiiki karışamam kavgayı bilmiyorum ve benide ilgilendirmez sadece fikir amaçlı dedim. Çalışacak iseniz sakın 3 harfli zincir marketlere bulaşmayın.
Burger king veya popeyes iyi bir seçim aslında. Kasiyer olarak çalışabilirsiniz alırlar ise. Çok yorucu olmaz en azından. Yorulur iseniz derslere çalışma imkanınız zorlaşabilir.

Oralarda kazancağın düşük maaşla yurt dışına gidemezsin yetmez çünkü.

3 yılda 300K-500k biriktiremez miyim?

Hiç harcamayacan mı o parayı? Bir de her gün geçtikçe enflasyonla birlikte o paran değer kaybetcek. Yani şu an 300k TL'ye ihtiyacın varsa gitmek için o zamana kadar lazım olan miktarın 600kyı geçip geçmiceği bile kesin değil.

3 yılda 300K-500k biriktiremez miyim?

Son dediğime artı olarak 300k ile anca Avrupa'ya turist olarak gidersin maksimum 3-4 haftalığına. Aşırı iyi bir bölümden mezun değilsen seni oradaki işlerin yüksek maaşlı işe alcağı orada çıkarcağın oturum izni için bile en az 5-6 milyon TL'lik ev alman lazım.

Yani yine babamla barışmam gerek anladım hocam. Babamın durumu şu anlık iyi. Yani 2 sene sonra beni yurt dışına gönderebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…