Burger King'de çalışılır mı?

Dostum sen bize fikrimizi sordun bizde söyledik. İstediğin yerde çalışabilirsin ancak neden burayı bize bu kadar övdün anlayabilmiş değilim. Fabrikayla aynı maaşı alıyorsun diyorsun da işine göre değişir. Bende bir fabrika işçisi olarak söylüyorum hiçbir zaman asgari ücret almadım.

Ben övmüyorum düşüncemi söylüyorum. Zaten bu yüzden düşünmüşümdür. Ben stajdayken fabrikada çalışmıştım ortamını hiç sevmiyorum. Arkadaş bana "herkes gezip eğlenirken orada çalışamam" diyor. Ben bunu haklı mı bulayım?

@ezuer kanka 2 ay geçmiş bir fikrin oluşmuştur. Ben de seneye girmeyi düşünüyorum 16 yaşında biri için mantıklı bir yer mi? İnternette denilen gibi mi sence de?

Güzel yer hep genç var kafa dengi oluyorsun ama saatleri kötü. Bazen sabah gider öğlen gelirsin, bazen akşam gider gece 1 gibi falan gelirsin. Yeni gelenleri 1 ay amele gibi kullanıyor herkes. Girdiğin zaman ekip üyelerini çok fazla dinleme. SS veya expertleri dinle. Ekip üyeleride senle aynı rütbede. Ben işten ayrıldım ama saatleri kötüydü diye.

Hocam 1 ay çalışıp çıkılabilir mi?

Farklı iş yerlerine girdim ve hayatımda çalıştığım en kötü yer Burger King olduğunu fark ettim. Sakın girme en iğrenç işlerden birisi. O zaman kötülememişim çünkü ilk işimdi.

Farklı iş yerlerine girdim ve hayatımda çalıştığım en kötü yer Burger King olduğunu fark ettim. Sakın girme en iğrenç işlerden birisi. O zaman kötülememişim çünkü ilk işimdi.
Hocam evime en yakın iş o bana en uygun.Amacım sigortamı başlatmak 1 aylık da maaş alıp çıkmak.Sevkiyat vs çok zorluyorlarmış onu duymuştum mecbur gireceğim gibi🥲

Hocam evime en yakın iş o bana en uygun. Amacım sigortamı başlatmak 1 aylık da maaş alıp çıkmak. Sevkiyat vs çok zorluyorlarmış onu duymuştum mecbur gireceğim gibi🥲

Senin ne yaşadığını bilemem ama ben asla öneremem.

Hocam evime en yakın iş o bana en uygun.Amacım sigortamı başlatmak 1 aylık da maaş alıp çıkmak.Sevkiyat vs çok zorluyorlarmış onu duymuştum mecbur gireceğim gibi🥲
Arkadaşım çalışmıştı. Anlattığına göre zor bir işmiş. Mola hakkın çok sınırlıymış. İlk aylarda mekanın amelesi sen oluyormuşsun. Mesai saatleri dengesizmiş, müdürler biraz kıllık yapıyormuş. Benim arkadaşım 1 ay dayanamadan çıktı ve müdür tüm fast food şubelerinden yasaklamış arkadaşımı hiçbirinde çalışamıyor şuan d: Yemek olarakta sana günlük belli bir puan veriyolarmış ve sen puan hakkın kadar burger kingden yiyormuşsun. Atıyorum senin 40 puanın var günlük bi tavuk menü yersen 20 puan eksiliyor gibi bir sistem (sayıları salladım). Ayrıca yapılışını gördükten sonra yememeye başladı iğreniyormuş şu an ne zaman teklif etsek yemeyeceğini söylüyor.

Arkadaşım çalışmıştı. Anlattığına göre zor bir işmiş. Mola hakkın çok sınırlıymış. İlk aylarda mekanın amelesi sen oluyormuşsun. Mesai saatleri dengesizmiş, müdürler biraz kıllık yapıyormuş. Benim arkadaşım 1 ay dayanamadan çıktı ve müdür tüm fast food şubelerinden yasaklamış arkadaşımı hiçbirinde çalışamıyor şuan d: Yemek olarakta sana günlük belli bir puan veriyolarmış ve sen puan hakkın kadar burger kingden yiyormuşsun. Atıyorum senin 40 puanın var günlük bi tavuk menü yersen 20 puan eksiliyor gibi bir sistem (sayıları salladım). Ayrıca yapılışını gördükten sonra yememeye başladı iğreniyormuş şu an ne zaman teklif etsek yemeyeceğini söylüyor.
yemek konusu harbiden kötü ya benim de arkadaşım 9 ay çalıştı ev yemekleri yiyememiş işi bırakınca.Çok sıkıntı bir durum.sanırım salata tarzı şeyler de oluyor.1 Ay veya 2-3 hafta dayanıp çıkmak lazım uzun vade insan yaşlanır.Bende bakayım bu hafta içi şubesine gidip başvuracağım.

Senin ne yaşadığını bilemem ama ben asla öneremem.
başka iş varmı hocam önerebileceğin.evim fabrikalara uzak olduğu için servis gelmiyor.İnsanlarla da çok sosyal olacak bir iş istemiyorum

Yemek konusu harbiden kötü ya benim de arkadaşım 9 ay çalıştı ev yemekleri yiyememiş işi bırakınca. Çok sıkıntı bir durum. Sanırım salata tarzı şeyler de oluyor. 1 Ay veya 2-3 hafta dayanıp çıkmak lazım uzun vade insan yaşlanır. Bende bakayım bu hafta içi şubesine gidip başvuracağım.

Başka iş var mı hocam önerebileceğin. Evim fabrikalara uzak olduğu için servis gelmiyor. İnsanlarla da çok sosyal olacak bir iş istemiyorum

Şu an Migros sanal marketteyim memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı