W wallendorrr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #11 Wiro8 dedi: BİM iyi maaş veriyor diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... BİM 18 yaş altı almıyor galiba. Başka önerdiğiniz var mı dostlar Burger King olmasa da. 18 yaş altıyım yalnız 17 yaşımdayım.
Wiro8 dedi: BİM iyi maaş veriyor diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... BİM 18 yaş altı almıyor galiba. Başka önerdiğiniz var mı dostlar Burger King olmasa da. 18 yaş altıyım yalnız 17 yaşımdayım.
messithegoat Picopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 165 Çözümler 1 Yer Adana 17 Haziran 2023 #12 Bence farklı bir iş bulun, 17 yaş Burger king için çok erken.
Satanachia Decipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Social Media Marketing 17 Haziran 2023 #13 HayatYordu dedi: Neden A101'den uzak durmamız gerekiyor, detaylandırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maaş ve yemek kartını diğer alternatiflere göre az veriyorlar. Mesai ve çalışma saatlerinden bahsetmiyorum bile. Gecen gündüzün belli değil.
HayatYordu dedi: Neden A101'den uzak durmamız gerekiyor, detaylandırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maaş ve yemek kartını diğer alternatiflere göre az veriyorlar. Mesai ve çalışma saatlerinden bahsetmiyorum bile. Gecen gündüzün belli değil.
lolitaaaa Yoctopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Haziran 2023 #14 Merhaba bende 16 yaşındayım dün burger a iş başvurusunda bulundum ama 18 yaşında olarak söyledim çünkü bildiğim kadarıyla 18 yaş altı almıyorlar arayarak başvuru yaptım geri döneriz dediler.
Merhaba bende 16 yaşındayım dün burger a iş başvurusunda bulundum ama 18 yaşında olarak söyledim çünkü bildiğim kadarıyla 18 yaş altı almıyorlar arayarak başvuru yaptım geri döneriz dediler.