Burger King'de çalışılır mı?

Minker

Hectopat
Yer
Singapur
Yaşım 18, lise son sınıfa yeni geçtiğim için maalesef işe giremiyorum. Onlar da haklı, sigorta yapacaklar mezun istiyorlar. Boş geçirmek istemiyorum. AVM içinde Burger King’e başvuracağım, iş için alırlar mı? Ya da bu sektörde part-time çalışılır mı? Tavsiyelerinizi dinlemek isterim. Olmazsa baba mesleğine döneceğim.

Arkadasim buyukcekmece sahildeki Burger King de calisti, gayet memnundu aldigi para da part time bir ise gore iyiydi.

Rutbene gore gunluk yiyebildigin nugget miktari degisiyordu . Ayrica istedigin kadar da icecek falan icebiliyosun bedavaya o yani da guzel.

Başvuru falan denedin mi?

Daha denemedim konuşacağım gidip ama zor dediler bana ö yüzden sormak istedim.

Part time kaç gün gidiliyor biliyor musunuz?

Daha denemedim konuşacağım gidip ama zor dediler bana ö yüzden sormak istedim.

Part time kaç gün gidiliyor biliyor musunuz?
Hocam çalışma süreleri genelde başvurudan sonra belli olur, başvurmanız lazım galiba.

Maksat boş geçmemek elimdeki telefonu falan yenilerim diye babam da gel iş öğren diyor cam sektöründe oda ilk az alırsın sonra vermeye başlarlar diyor.
O sektörde devam etmeyi düşünmüyorsan boş yere çalışma, babanın dediği gibi onların amacı iş öğretmek.

Maksat boş geçmemek elimdeki telefonu falan yenilerim diye babam da gel iş öğren diyor cam sektöründe oda ilk az alırsın sonra vermeye başlarlar diyor.
Garsonluk yapmayı hiç düşündün mü? Temiz ve işlek bir yerde çalışırsan iyi bahşiş geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…