Burger King'de ne yemeliyim?

J. Barbaro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu yaz için Burger King'de işe girdim fakat fitness de yapıyorum. Orada ticket Card yok oradan yemeliyim en sağlıklı ne yiyebilirim? Orada patates kola tüketmiyorum 6 gündür işteyim double cheesburger yiyorum bir de milshake içiyorum. Siz ne öneriyorsunuz?

Kova tavuk vardı baharatlı Popeyes’teki gibi biraz yağlıdır ama yenir bence Dirty Bulk gibi bir şey olur.

Arkadaşlar bu yaz için Burger King'de işe girdim fakat fitness de yapıyorum. Orada ticket Card yok oradan yemeliyim en sağlıklı ne yiyebilirim? Orada patates kola tüketmiyorum 6 gündür işteyim double cheesburger yiyorum bir de milshake içiyorum. Siz ne öneriyorsunuz?

Hocam milkshake biraz kötü olmuş bence ben size bir big king öneririm öğlen vakti yerseniz biraz da sizi idare eder fiyat olarak da iyi bence iyi bir seçenek.

Burgere sosları peyniri koyma, ekmek, yeşillik, et at. Milkshake de içme. En oluru bu olur. Yoksa kaloriyi geç aşırı sağlıksız oradakiler.
Ya da evden getir yemeğini ben öyle yapıyordum çalışırken.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı