Evrakları 60 70 sayfa imzaladım ama hâlâ girişim onaylanmamış başlamadan öğrenmek istiyorum işi. Eğer sorsam deneme amaçlı 1-2 gün gelebilir miyim diye saçma mı olur kabul ederler mi?
Sormaktan zarar gelmez ama olmama ihtimalinin yüksek olduğunu bil. Bir de şöyle bir gerçek var. Zaten çalışmaya başladığında işte yeni olduğunun ve bilmediğinin farkında olacaklar. Yani o zaman zaten öğretirler, acele etmene gerek yok bence.
Evrakları 60 70 sayfa imzaladım ama hâlâ girişim onaylanmamış başlamadan öğrenmek istiyorum işi. Eğer sorsam deneme amaçlı 1-2 gün gelebilir miyim diye saçma mı olur kabul ederler mi?
TAB gıdanın hangi firmasında çalışırsan (Popeyes,Burger,Arbys vs.) çalış göreceğin muamele hepsinde aynı. İçerde çalışırken büyük bir baskı ve stres var. Herşey 7/24 kayıt altında ve hafta da bir GM ler genelde gelip kamera kayıtlarını izleyerek çalışanları denetler. Vardiya amirleri sürekli çalışanlar ile birlikte olur ve denetler. Haftada 1 (çalışacağınız yerin yoğunluğuna göre değişir) sevkiyat gelir ve gelen malları siz transpalet ile alır yerleştirirsiniz. Bu genelde gece geç saatlerde olur. Buna çalışanlardan görevlendirilen kişiler kalmak zorunda. Genelde bir çok yerde 3 vardiya çalışıyorlar ve tatil günleri sürekli değişir. Sabit bir tatil gününüz olmaz. Her hafta bitimine yakın bir sonra ki vardiya listesi gruplardan paylaşılır. Ayıca deneme diye birşey yok, işe alırlarsa girer çalışmaya başlarsınız. Yapamadığınızı hissettiğiniz zaman istifa eder çıkarsınız. Kimse 2-3 gün gel bi dene beklentisi ile tekrar tekrar işe alım ile uğraşmak istemez. Böyle bir niyet belli ederseniz işe alınmama ihtimaliniz yüksek.
Bu yazdıklarımdan zamanla değişenler belki olmuştur ama büyük bir kısmı halen daha aynıdır.