Burger King'te deneme amaçlı çalışınır mı?

Şöyle ben ayakta durmaya alışık değilim ilk başta bayağı zorlancam sonrasını bilmiyorum hamburger yapmasını da bilmiyorum bir de ben 60 sayfa evrak imzaladım 3 4 gün oldu hala ses yok neden acaba? Ve her bedende kıyafet var mı?

Oturmak mola dışında yasak. Mutfakta, bulaşıkta,kasa da yada paketlemede olmak üzere zaten farklı farklı yerde çalıştırıyorlar. Hamburger yapmak için senden ekstra birşey beklenmiyor. Tarifler hazır zaten. Herşey önünde, sos sür, hazır kesilmiş soğandan 2 tane koy, köfteyi koy, mayonezini sür kapat sar geç Herşey sistematik ve hazır. Genelde mutfakta hangi menüde ne tür sandviç hazırlanır yazıyor zaten. Kıyafet konusunda da çalıştığınız yer işlek bir yer ise sorun çıkmaz. Her bedende sıfır elbise verebiliyorlar (İsterlerse Kullanılmış kıyafet verdikleri de oluyor). Evraklar size sıkıntı çıkarmaz. Neredeyse tamamı zaten kendi çıkarları için.

Dondurma milkshake çok uzun iş ya bayağı bir şey var bir de bizde 30 kişi çalışıyor ben çok utangaç biriyim umarım sorun çıkmaz utanmam.

Dondurma milkshake çok uzun iş ya bayağı bir şey var bir de bizde 30 kişi çalışıyor ben çok utangaç biriyim umarım sorun çıkmaz utanmam.
Kalabalık ise daha kolay alışırsınız. İşi kendiniz için bir eşik gibi görün. Her iş insana bir tecrübe katıyor. Keyfini çıkartın. Bu tarz işler kısa sürede çok eğlenceli olabiliyor. Ama uzun yıllar çalışmak gerçekten sabır ve ona göre karakter gerektiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…