Burnout Paradise: The Ultimate Box Çekilişi

Sana bedava malı sever diye espri yaptık ciddeye almışsın.
Bana gelince, yarın zaten 2 tane set dağıtacağım Çekilişten kazandığım Crysis 2'nin bana bir faydası yok yani.

Sana bedava malı sever diye espri yaptık ciddeye almışsın.
Bana gelince, yarın zaten 2 tane set dağıtacağım Çekilişten kazandığım Crysis 2'nin bana bir faydası yok yani.

Bu seferde sen benim yazdığımı ciddiye almışsın. Ben şaka yapmak, sana takılmak için öyle yazdım yoksa sen yabancı değilsin söv yani, No Problem

Ben diğer çekilişten bu oyunu kazandım zaten bu yüzden bana göndermeyin sercan yazmazsa bile ona gönderin.

Salı günü bilgisayardan uzaklaşacağım için istemiştim o zamana kadar vermesini, kazanan kişinin istememe durumu olmazsa belli bir süre hakkı vermiyorum zaten.

Yani istemese bile tekrar çekiliş yapın.

huhuuuuuuuu sonunda bana kod çıkmış.

- - - Güncellendi - - -

Profilimde e posta gönder felan olması lazım emaili mi oraya yazmıştım.

- - - Güncellendi - - -

Salı günü bilgisayardan uzaklaşacağım için istemiştim o zamana kadar vermesini, kazanan kişinin istememe durumu olmazsa belli bir süre hakkı vermiyorum zaten.

Hocam profilimde bulamadın mı ? . warslord21@hotmail.com e posta bu. Dalga geçmeyin ismiyle 5 yıllık o zamanlar 5e gidiyordum ben.

Arkadaşlar benim kart indirimden önce gelmeyecek galiba, hatta hiç gelmeyecek.
Sizden birinin hesabına bankamatikten yatırsam parayı benim msn'ye yollar mısınız keyleri ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…